The Mob Museum fortæller mafiaens historie – Las Vegas, USA

The Mob Museum, fortæller mafiaens historie og ligger i Downtown Las Vegas. Officielt er det nationalmuseet for organiseret kriminalitet og retshåndhævelse. Det åbnede i februar 2012 og er beliggende i den meget smukke gamle bygning fra 1933. Det var oprindelig Las Vegas posthus og retsbygning. Bygningen er i dag registeret som historisk sted.

The Mob Museum, Las Vegas

The Mob Museum, Las Vegas

Vores oplevelse af Mob Museum

Efter vi først havde nydt den smukke bygning udefra, var det tid til at gå indenfor på museet. Vi købte vores entrebillet og var nu klar til at fordybe os i historien om mafiaen. Bygningen er lige så smuk indenfor som udenfor men det var jo ikke det, som var formålet med vore besøg. Det var at lære noget om den historie, der udspillede sig for mange år siden.

Selve museet har udstillinger på flere etager og er meget interessant. Det er bestemt et meget anderledes, informativt sted med en del interaktive ting og flere forskellige interessante kortfilm. Opbygningen af museet gør, at det ikke på noget tidspunkt virker kedeligt. Der er formået at skabe et museum, der er afvekslende, så det hele tiden syntes interessant at bevæge sig rundt i.

The Mob Museum, Las Vegas

The Mob Museum, Las Vegas

St. Valentins massakren

St. Valentins massakren forgik i 1929 og blev det mest kendte symbol på gangstervældet i Chicago. Det blev faktisk begyndelsen til enden, for rivalerne Bugs Moran og Al Capone. En interessant historie, som du kan få mere at vide om på The Mob Museum. Her kan du også se selve den originale væg, fra massakren hvor syv mænd døde i Chicago. Væggen blev pillet ned og opsat igen på museet, så du nu kan se den. Meget autentisk med de indtørrede blodpletter.

The Mob Museum, Las Vegas

The Mob Museum, Las Vegas

The Mob Museum fortæller mafiaens historie

Hele mystikken omkring hele mafiakulturen, er rigtig godt gengivet på The Mob Museum og mafiaens historie bliver godt fortalt. Du kan f.eks. sidde i den samme retssal, som mafiabosserne selv sad i og imens se en film med deres vidneforklaringer. Så kan det da ikke blive autentisk. The Mob Museum er et rigtig god besøg, der ud over at fortælle om mafiaens historie også fortæller dig en masse om Las Vegas.

The Mob Museum, Las Vegas

The Mob Museum, Las Vegas

The Mob Museum er interessant, spændende og pakket ind i en historisk bygning.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.