Anmeldelse af Hacienda Beach – Koh Samui, Thailand

Anmeldelse af Hacienda Beach som er et lille hotel med 13 bungalows i byen Mae Nam på nordsiden af Koh Samui. Hotellet blev primært valgt, fordi vi kunne leje en lille bungalow med beliggenhed direkte på stranden. Noget vi ofte har drømt om derhjemme, på en kold vinterdag i Danmark.

Hacienda Beach

Bungalowen

Helhedsindtrykket af vores bungalow var, at den var lettere primitiv. Sengen var hård og der var et skrabet badeværelse, dog bar det lille rum præg af en nylig opfriskning og så ret indbydende ud. Værelset indeholdte tv, skrivebord med stol og en king size seng. Der var safe, Wi-Fi, køleskab og mulighed for opbevaring. Badeværelset var anvendeligt men rimelig slidt.

Hacienda Beach

Hacienda Beach, Koh Samui Thailand

Terrassen

Det allerbedste og det vi havde glædet os til, var terrassen. Den var super en lækker med hyggelige behagelige kurvemøbler. Vi fik følelsen af at sidde direkte på stranden og havde desuden en fantastik udsigt til Koh Phanang. Ret vildt!

Hacienda Beach

Faciliteter

Generelt var området pænt og velholdt, med en fin have langs med stien ned mod stranden. Du skal helt klart give de ekstra par hundrede kroner, for et af de kun to huse som ligger direkte på stranden. De andre huse, havde ingen udsigt og lå lidt indeklemt med masser af vegetation og dermed var de ret mørke.

På stranden var der lækre solvogne med parasoller og fede madrasser. Badestranden er fin dog med groft sand.

Hacienda Beach, Koh Samui Thailand

Hacienda Beach

Restauranten

Der kan ikke bookes overnatning med morgenmad. Men restauranten tilbød meget lækker morgenmad for rimelige penge. Du kunne her købe morgenmad, til frem til først på eftermiddagen. Hele restauranten lukkede sidst på eftermiddagen. Det var lidt uheldigt, da hele området kom til, at virke meget mørkt og dermed kunne lidt uvenlig. Det kunne da også være rart, lige at kunne købe lidt koldt at drikke eller kaffe om aften.

Hacienda Beach

Servicen

Stedet ejes af to franskmænd, der også bestyrede det. Der var rimelig god service, selvom der dagen inden det thailandske nytår den 13. april, kom en seddel med, at restaurant ville holde lukket og at der ikke ville blive gjort rent. Dette påpegede, ved ud-tjekningen og han kompenserede. Vi skulle ikke skulle betale, for to gange morgenmad.

Anmeldelse af Hacienda Beach

Stedet er bestemt ikke et luksus resort. Hvis du til gengæld ønsker en strandferie og giver de ekstra kroner for en bungalow direkte på stranden, kan Hacienda Beach godt anbefales. Alene det at vågne op til den fantastiske udsigt, var en stor glæde for os hver morgen. Derfor er vores anmeldelse af Hacienda Beach også god.

Vi giver 4 stjerner ud af 5 stjerner.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.