Anmeldelse af Mai Samui Beach Resort & Spa – Koh Samui, Thailand

Anmeldelse af Mai Samui Beach Resort & Spa, som er et 5-stjernet luksus resort. Det ligger ved Laem Yai Beach på nordvest siden af Samui, Thailand. Vi så frem til vores ophold som skulle stå på ren afslapning. Vi skulle nyde poolen, det lækre hotel, havet og god thai mad.

Mai Samui Beach Resort & Spa

Mai Samui Beach Resort & Spa

Værelset

Vi var heldige at få tildelt et værelse på 3. sal i bygning A. Et værelse der havde den vildeste udsigt over swimmingpoolen og havet. Vi følte os rigtig heldige og påvirker bestemt også vores anmeldelse af Mai Samui Beach Resort & Spa positivt.

Selve værelset var på over 50 m2 med rimelige seng, masser af skabsplads, et stort skrivebord med stol og et super lækkert badeværelse. Værelset var indrettet med masser af hylder, nips og puder. Der var en masse lamper på værelset, der tilsammen gjorde at hele værelset hyggeligt i bedste thai stemning. Det blev ikke dårligere af, at loftet gik helt op til kip.

Mai Samui Beach Resort & Spa

Vores balkon

Udenfor var der privat balkon, opdelt med et siddeområde og et stort udendørs badekar med en fantastisk udsigt. Hver aften blev der udført aftæpning på vores værelse, hvor rengøringen kom forbi med en lille pakke småkager og gjorde vores værelse klart til natten.

Mai Samui Beach Resort & Spa

Mai Samui Beach Resort & Spa

Faciliteter

Hele resort området er bygget i flere åbne plan. Et område som er omgivet af vand fra to af de tre swimmingpools. Den ene pool er enorm med en omkreds på over 250 meter og omgav det meste af området. Der var bygget broer samt stier op omkring den, hvor den ene restaurant var placeret som en ø i midten. Om aften bliver områder oplyst af små lampen hvilket giver en helt utrolig god stemning.

Enden af den enorme swimmingpool er udført som “infinity pool” med udsigt over stranden og havet. På stranden er der solvogne med fede hynder, parasoller og enorme badelagner. Desuden var der en bar med dobbelt funktion, pool bar til den våde side og strandbar til den tørre side.

Der er to faste restauranter og yderligere er der hver aften kl. 18, en buffet på stranden, hvor bordene fik hvide duge på og aftensmaden kunne nydes imens solen gik ned. Hen over ugen skiftes mellem Thai buffet, Seafood og Bøfaften. Restauranten “Fine Dining Sala” kan bestemt anbefales. Rigtigt lækker mad, god service og en kanon udsigt over swimmingpoolen og havet og medvirket bestemt til en god anmeldelse af Mai Samui Beach Resort & Spa.

Hotellet tilbyder desuden gratis daglig shuttle bus til Chaweng Beach. Fin service, da området omkring resortet er meget isoleret fra resten af Koh Samui.

Mai Samui Beach Resort & Spa

Mai Samui Beach Resort & Spa

Mai Samui Beach Resort & Spa

Morgenmaden

Der serveres morgenmads buffet (fra kl. 6 til kl.11) i et stort åbnet område. Vi kunne så hente vores mad, i et lille mørkt hjørne. Det fik desværre maden til at fremstå som ikke særlig tiltalende. Det tæller dog op, at det var muligt at få frisk tilberedt æg, efter eget ønske og forskellige frisk presset juicer.

Mai Samui Beach Resort & Spa

Mai Samunprai Spa

Spa området ligger separat og servicen var i top. Vi blev modtaget med kolde klude og drikkelse, efterfulgt af fod vask (uanset behandlingen). Selve behandlingen skete i små hytter med dejlig aircondition. Der var mulighed for omklædning, lækker privat bruser og en boks til dine evt. værdigenstande.

Efter behandlingen blev der servet speciel the, der mest kan beskrives som en tyktflydende lun væske med en bismag af honning, vi håbede meget den var helbredende, for det var bestemt ikke for den gode smag det blev drukket.

Behandlingerne var i den dyre ende af skalaen, men vi kan bestemt anbefale det – mulighed for rabat med et forløb over 3 eller 5 dage. Vi tog et 5 dags forløb til DKK 1.300 for 5 gange massage, godt og meget professionelt.

Mai Samui Beach Resort & Spa

Anmeldelse af Mai Samui Beach Resort & Spa

Hotellet var velholdt og servicen var i top. Men der var dog også en minusside med et par punkter og dette bør der ikke være på et 5-stjernet hotel.

Rengøring på værelse kunne bestemt godt havde været bedre. Ikke at det føltes beskidt, men der lå støv mange steder. De glemte ofte at hænge nye håndklæder op og lægge nyt lav-selv kaffe. Deres WI-FI som var med i prisen, fungerede frustrerende dårligt, grænsende til det ubrugelige. Stranden kan ikke rigtig bruges til at bade ved. Der er for lavvandet, store sten og det bløde sand manglede.

En vurdering sker relativt i forhold til pris og hvad der bliver lovet. Så et lille billigt hotel vil vi godt kunne vurdere til 5 ud af 5 og omvendt – Mai Samui Beach Resort & Spa lovede meget og desværre manglede lige de sidste detaljer, for de kunne komme helt i mål.

Tip: Resortet er delt af en lille vej, så ved booking eller tjek-in spørg efter et værelse i den del af resortet der går ned mod vandet. Medmindre der rejses med små børn, da børnepoolen og legerum var i området på den anden side af vejen.

Vi giver 4 stjerner ud af 5.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.