Anmeldelse af Mai Samui Beach Resort & Spa – Koh Samui, Thailand

Anmeldelse af Mai Samui Beach Resort & Spa, som er et 5-stjernet luksus resort. Det ligger ved Laem Yai Beach på nordvest siden af Samui i Thailand. Vi så frem til vores ophold som skulle stå på ren afslapning. Vi skulle nyde poolen, det lækre hotel, havet og god thai mad.

Mai Samui Beach Resort & Spa

Mai Samui Beach Resort & Spa

Værelset

Vi var heldige at få tildelt et værelse på 3. sal i bygning A. Et værelse der havde den vildeste udsigt over swimmingpoolen og havet. Vi følte os rigtig heldige og det kommer da også til at påvirke vores anmeldelse af Mai Samui Beach Resort & Spa positivt.

Selve værelset var på over 50 m2 med en rimelig seng, masser af skabsplads, et stort skrivebord med stol og et superlækkert badeværelse. Værelset var indrettet med hylder, nips og puder. Der var en masse lamper på værelset, der tilsammen gjorde at hele værelset var hyggeligt i bedste thai stemning. Det blev ikke dårligere af, at loftet gik helt op til kip.

Mai Samui Beach Resort & Spa

Vores balkon

Udenfor var der privat balkon, opdelt med et siddeområde og et stort udendørs badekar med en fantastisk udsigt. Hver aften blev der udført aftæpning på vores værelse, hvor rengøringen kom forbi med en lille pakke småkager og gjorde vores værelse klart til natten.

Mai Samui Beach Resort & Spa

Mai Samui Beach Resort & Spa

Faciliteter

Hele ressortområdet er bygget i flere åbne plan. Et område som er omgivet af vand fra to af de tre swimmingpools. Den ene pool er enorm med en omkreds på over 250 meter og omgiver det meste af området. Der er bygget broer samt stier op omkring den, hvor den ene restaurant er placeret som en ø i midten. Om aften bliver området oplyst af små lampen hvilket giver en helt utrolig god stemning.

Enden af den enorme swimmingpool er udført som infinity pool med udsigt over stranden og havet. På stranden er der solvogne med fede hynder, parasoller og enorme badelagner. Desuden er der en bar med dobbelt funktion, poolbar til den våde side og strandbar til den tørre side.

Der er to faste restauranter og yderligere er der hver aften kl. 18, en buffet på stranden, hvor bordene fik hvide duge på og aftensmaden kunne nydes imens solen gik ned. Hen over ugen skiftes mellem Thai buffet, Seafood og Bøfaften. Restauranten “Fine Dining Sala” kan bestemt anbefales. Her fik vi rigtigt lækker mad, god service og en kanon udsigt over swimmingpoolen og havet. Bestemt ting som medvirker til en god anmeldelse af Mai Samui Beach Resort & Spa.

Hotellet tilbyder desuden gratis daglig shuttle bus til Chaweng Beach. Fin service, da området omkring resortet er meget isoleret fra resten af Koh Samui.

Mai Samui Beach Resort & Spa

Mai Samui Beach Resort & Spa

Mai Samui Beach Resort & Spa

Morgenmaden

Der serveres morgenmads fra buffet (fra kl. 6 til kl.11) i et stort åbnet område. Vi kunne så hente vores mad, i et lille mørkt hjørne. Det fik desværre ikke maden til at fremstå særlig tiltalende. Det tæller dog op, at det var muligt at få frisk tilberedte æg, efter eget ønske og forskellige slags friskpressede juicer.

Mai Samui Beach Resort & Spa

Mai Samunprai Spa

Spa området ligger separat og servicen var i top. Vi blev modtaget med kolde klude og drikkelse, efterfulgt af fod vask (uanset behandlingen). Selve behandlingen skete i små hytter med dejlig aircondition. Der var mulighed for omklædning, lækker privat bruser og en boks til opbevaring af dine værdigenstande.

Efter behandlingen blev der servet speciel te, der mest kan beskrives som en tyktflydende lun væske med en bismag af honning. Vi håbede meget, at den var helbredende, for det var bestemt ikke for den gode smag at den det blev drukket.

Behandlingerne var i den dyre ende af skalaen, men vi kan bestemt anbefale det. Der er dog mulighed for rabat med et forløb over 3 eller 5 dage. Vi tog et 5 dags forløb til DKK 1.300 for 5 gange massage som var godt og meget professionelt.

Mai Samui Beach Resort & Spa

Anmeldelse af Mai Samui Beach Resort & Spa

Hotellet var velholdt og servicen var i top. Men der var dog også et par minusside og det bør der ikke være på et 5-stjernet hotel.

Rengøring på værelse kunne bestemt godt havde været bedre. Ikke at det føltes beskidt, men der lå støv mange steder. De glemte ofte at hænge nye håndklæder til os og nyt lav-selv kaffe. Deres Wi-Fi som var med i prisen, fungerede frustrerende dårligt, grænsende til det ubrugelig. Stranden kan ikke rigtig bruges til at bade fra da der er for lavvandet med store sten. Det bløde sand manglede.

En vurdering sker i forhold til pris og hvad der bliver lovet. Så et lille billigt hotel vil vi godt kunne vurderes til 5 ud af 5 og omvendt.  Mai Samui Beach Resort & Spa lovede meget og desværre manglede lige de sidste detaljer, for at de kunne komme helt i mål.

Tip: Resortet er delt af en lille vej, så ved booking eller tjek-in  så spørg efter et værelse i den del af resortet der går ned mod vandet. Medmindre der rejses med små børn, for børne-poolen og legerummet var i området på den anden side af vejen.

Vi giver 4 stjerner ud af 5.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.