Anmeldelse af Holiday Inn Express Hong Kong Soho – Hong Kong‏

Anmeldelse af Holiday Inn Express Hong Kong Soho, som er et 4-stjernet hotel beliggende i kvarteret Soho. I Hong Kong valgte vi selvfølgelig at bo i en skyskraber. Et hotel som har hele 39 etager, så vi forventede en helt fantastisk udsigt fra vores værelse. En udsigt vi heldigvis også fik.

 

Holiday Inn Express Hong Kong Soho

Værelset

Selve værelset var ikke særlig stort på Holiday Inn Express Hong Kong Soho men der var meget behagelige senge. Der var rimelige muligheder for opbevaring af vores ting og et lille køleskab. Badeværelset var småt hvor der var fokus på det funktionelle, så det var rimeligt ok. På værelset var der også et lille skrivebord med tilhørende kontorstol.

Endevæggen på værelset er et vindue fra gulv til loft med en bred karm, et lille sofabord og en lænestol. Her kunne vi sidde og nyde den fantastiske udsigt.

Der var desuden aircon, safe og Wi-Wi. Et værelse, hvor der er hvad du skal bruge.

Holiday Inn Express er et koncept hotel, som har de basale ting der er brug for og tingene fungerer uden problemer. Vi har over årene boet på mange forskellige Holiday Inn Express hoteller. De har alle haft det samme koncept, ikke luksus, men du ved hvad du får og det virker.

Vi valgte hotellet på grund af den centrale beliggenhed og fordi vi kunne få et værelse med udsigt over Hong Kongs højhuse og vandet der skiller Hong Kong øen og Kowloon.

Holiday Inn Express Hong Kong Soho

Holiday Inn Express Hong Kong Soho

Holiday Inn Express Hong Kong Soho

Holiday Inn Express Hong Kong Soho

Superior Room var et godt valg

Vi havde valgt “Superior Queen Room with Harbour View”, hvilket kostede os DKK 300 mere pr. nat. Hvilket skulle tillægges de i forvejen meget dyre hotelpriser i Hong Kong, så samlet kom vi op over DKK 1.000 pr. nat. Men udsigten var alle pengene værd og er bestemt også med til, at vores anmeldelse af Holiday Inn Express Hong Kong Soho bliver positiv.

At komme tilbage om aftenen og bare kigge ud over vandet og alle de høje bygninger fra 35. etage er fantastisk – hold da op – sikke en udsigt. Lige over på den anden side af vandet stod den 5. højeste skyskraber i verden, ICC med sine 484 meter. ICC lavede sit eget lysshow der kørte op og ned af bygningen – verdensklasse.

Holiday Inn Express Hong Kong Soho

Morgenmaden

Morgenmaden som i “Express” konceptet var inkluderet var meget dårlig. Totalt kaos med alt for mange mennesker og pladser og gæsteantallet hang slet ikke sammen. Men derudover synes vi, at de enkelte madvarer havde en mærkelig bismag, selv brødet. Så morgenmaden var alt andet end en positiv oplevelse, desværre.

Anmeldelse af Holiday Inn Express Hong Kong Soho

Alt fungerede fint på Holiday Inn Express Hong Kong Soho, på nær morgenmaden. Den fantastiske udsigt og at der var rent, opvejede at værelset var meget lille. Vi nød vores ophold og den centrale beliggenhed. Derfor giver vi rimelig mange stjerner i vores anmeldelse af anmeldelse af Holiday Inn Express Hong Kong Soho.

Vi giver 4 ud af 5 mulige stjerner.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.