Anmeldelse af Hotel Marienlyst – Helsingør, Danmark

Anmeldelse af Hotel Marienlyst i Helsingør, som er et 4-stjernet hotel beliggende smukt direkte ned til vandet. Check in gik fint med venlig betjening og vi fik tildelt to værelser på anden sal, med direkte udsigt til vandet. Vi så frem til vores ophold på dette smukke sted men blev desværre skuffede.

Hotel Marienlyst - Helsingør, Danmark

Hotel Marienlyst - Helsingør, Danmark

Hotel Marienlyst - Helsingør, Danmark

Hotel Marienlyst - Helsingør, Danmark

Værelset

Værelset indeholdte to stole med bord, en dobbeltseng, et skrivebord, et fladskræms tv og opbevaring. Badeværelset var todelt med separat toilet og i den andet rum bidet, vask og badekar med øvelse op i badekarret for at bruse sig. På badekarret var kanten så høj så det krævede en mindre akrobatisk øvelse for at komme op i det. Herefter var alt vådt og glat omkring dig, især fordi der ikke var fliser på gulvet men linoleum.

Hele værelset virkede meget slidt og vi er uforstående overfor, hvordan Hotel Marienlyst kan bevare sine 4-stjerner. I værelset var badeværelset gammelt og ulækkert, der var fyldt med sorte hår. Hvordan kan du egentlig benytte et bidet, når det er placeret i et andet rum end toilettet?

I vores ophold var inkl. badekåbe og slippers, som ikke var på værelset da vi ankom. Dette må vi så ringe og rykke for det. Sådanne småting skal bare være i orden og det er medvirkende til at trække væsentlig ned i vores anmeldelse af Hotel Marienlyst.

Hotel Marienlyst - Helsingør, Danmark

Hotel Marienlyst - Helsingør, Danmark

Hotel Marienlyst - Helsingør, Danmark

Udsigten

På værelset var der desuden en lille altan med stole, så du kunne sidde udenfor og nyde udsigten til både vandet, Kronborg slot og nabolandet Sverige, over på den anden side af det smalle stræde.

Det som bærer dette sted er beliggenheden og udsigten med mulighed for direkte havbad lige udenfor døren. Bygningerne udenfor virker desværre også slidte, men området hvor du kan sidde udenfor er hyggeligt med fantastisk udsigt.

Vores lille altan med direkte udsigt var bestemt også lækker og vi nød den men…..Rækværket på vores lille altan var gået i stykker, så hvis du rørte ved det ville vi få splinter i hånden. Ærgerligt og synd når du har disse omgivelser at simple ting ikke bliver vedligeholdt.

Hotel Marienlyst - Helsingør, Danmark

Hotel Marienlyst - Helsingør, Danmark

Faciliteter

På stedet er der desuden indendørs swimmingpool, motionsrum, bar og restaurant. Der var mulighed for at bade i havet lige udenfor hotellet og sandstranden her var lækker.

På samme område, lige ved siden af hotellet ligger der et casino som vi besøgte. Det er gammeldags og kedeligt med møntudtag og gamle maskiner. Et sted der ikke værd hverken at bruge sin tid eller penge på. For os var dette besøg hurtigt overstået.

Morgenmaden

Morgenmaden der var inkl. i værelsesprisen var en buffet og mange af tingene var økologiske. Selvom vi ikke generelt er tilhængere af buffet var denne rimelig god og især kaffen var meget velsmagende. Vi nød vores morgenmand og de lækre råvarer. Til din morgenmad, er der mulighed for at sidde inde eller udenfor. Kaffen smagte bestemt kun bedre med den flotte udsigt direkte ud til vandet.

Hotel Marienlyst - Helsingør, Danmark

Anmeldelse af Hotel Marienlyst

Vi havde forventet meget mere af værelserne. En forventning om at de nåede et 4-stjerner niveauet. Et hotel der har det hele men som ikke er vedligeholdt og virker alt for slidt. Det er ikke selve hotellet der fortjener en score over middel i vores anmeldelse af Hotel Marienlyst men beliggenheden. Udsigten og den direkte adgang til vandet løfter de samlede antal stjerner op.

Vi giver Hotel Marienlyst 3 ud af 5 stjerner.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.