Anmeldelse af La Creperie – Hong Kong

Anmeldelse af La Creperie, som ligger lige ved siden af hotel Holiday Inn Express Hong Kong Soho. Vi havde til frokost og til aften set folk stå i kø foran restauranten, for at komme ind og spise på dette lille sted. Vi besluttede, at det ville vi også prøve så vi valgte at spise vores middag her.

La Creperie, Hong Kong

La Creperie, Hong Kong

Drikkevare

La Creperie varemærke er fransk mad og de har, som navnet antyder specialiseret sig i crepes i alle mulige afskygninger. Til drikkevare bestilte vi deres kerné, en æblejuice der blev serveret i autentiske små skåle. De havde sågar også salt og peberbøtter, som skulle forstille franske fyrtårne.

La Creperie, Hong Kong

Lokalet

Vi fik anvist et bord som var et træbord og hele stilen skulle afspejle autentisk fransk, hvilket også er lykkes meget godt. Stedet er ikke særligt stort og vi sad tæt, men stemningen og servicen var i top. Tjeneren kom med menukortet og fortalte historien om restauranten og var helt utrolig venlig.

Middag

Vi bestilte to forskellige crepes med forskelligt fyld i. Den ene var med spinat, skinke og et æg til lige at krydre den. Lækkert, fyldet var tilpas og den var meget velsmagende. Den anden crepes var vegetarisk med masser af grønsager dog mest asparges. Den var klart den mest velsmagende af de to crepes vi fik.

La Creperie, Hong Kong

La Creperie, Hong Kong

Dessert

Vi var selvfølgelig også nød til, at prøve en af deres dessert crepes. Vi bestilte en crepes med karamel, flødeskum og vanilje is. Den var veltillavet, smagfuld og vi nød vores dessert i fulde drag.

La Creperie, Hong Kong

Der var desuden mulighed for, at bestille salater som tilbehør til din crepes. Vi nød vores måltid og stemningen og følte at vi var i Frankrig et lille øjeblik, midt i Hong Kong.

La Creperie var en god madoplevelse, som vi kan anbefale hvis du kan lide crepes.

Opdatering af vores anmeldelse af La Creperie

Ovenstående var efter vores besøg i 2013. Vi var tilbage i Hong Kong i 2015 og besøgte igen La Creperie med håbet om en lige så god madoplevelse, som vi havde i 2013. Men desværre blev vi skuffet, om deres succes har gjort dem sløve eller kokken er blevet udskiftet, ved vi ikke. Men på nær æblejuicen, som stadig var god, blev vi skuffet over maden så derfor er vores anmeldelse af La Creperie ikke længere positiv.

Servicen og stemningen var stadig i top, men pandekagerne var stegt for meget og var mere brændte end bløde og fyldet i pandekagerne var smagløst, så desværre er La Creperie uden vores anbefaling.

  • Maden: 2/5
  • Service: 4/5
  • Stemning: 3/5
  • Pris: Over middel
  • Adresse: 1/F, 100 Queen’s East Road, Hong Kong
  • Læs her om vores 24 timer i Hong Kong.
  • 2013 – indlæg opdateret 2015

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.