Anmeldelse af La Creperie – Hong Kong

Anmeldelse af La Creperie, som ligger lige ved siden af hotel Holiday Inn Express Hong Kong Soho. Vi havde til frokost og til aften set folk stå i kø foran restauranten, for at komme ind og spise på dette lille sted. Vi besluttede, at det ville vi også prøve, så vi valgte at spise vores middag her.

Anmeldelse af La Creperie - Hong Kong

Drikkevarerne

La Creperie varemærke er fransk mad og de har, som navnet antyder, specialiseret sig i crepes i alle mulige afskygninger. Til drikkevare bestilte vi deres kerné, som var en æblejuice. Den blev serveret i autentiske små skåle. De havde sågar også salt og peberbøtter, som skulle forstille franske fyrtårne.

Anmeldelse af La Creperie - Hong Kong

Lokalet

Vi fik anvist et bord som var et træbord og hele stilen skulle afspejle autentisk fransk, hvilket også var lykkes meget godt. Stedet var ikke særligt stort og vi sad tæt, men stemningen og servicen var i top. Tjeneren kom med menukortet og fortalte historien om restauranten og var helt utrolig venlig.

Middagen

Vi bestilte tre crepes med forskellig slags fyld.

  • Den ene var med spinat, skinke og et æg til lige at krydre den.Lækkert, fyldet var tilpas og den var meget velsmagende.
  • Den anden crepes var vegetarisk med masser af grønsager dog mest asparges. Den var klart den mest velsmagende af de to crepes vi fik.
  • Den tredje var med skinke, ost, tomater og peberfrugter. Det var en lækker crepes som var velsmagende.

Til vores crepes var det muligt at bestille, en skål salat til. Vi valgte to forskellige salater. De var enkle men råvarene var friskeog det var et godt tilbehør til den lidt tunge crepes.

Anmeldelse af La Creperie - Hong Kong

Anmeldelse af La Creperie - Hong Kong

Anmeldelse af La Creperie - Hong Kong

Anmeldelse af La Creperie - Hong Kong

Dessert

Vi var selvfølgelig også nødt til, at prøve en af deres dessert crepes. Vi bestilte en crepes med karamel, flødeskum og vanilje is. Den var veltillavet, smagfuld og vi nød vores dessert i fulde drag.

La Creperie, Hong Kong

Anmeldelse af La Creperie

Det var en god madoplevelse af spise på La Creperie. Der var hyggeligt, vi fik en god service og vi nød vores mad. Den var lækker, veltilberedt og æblemosten var lækker. Vi forstod godt at folk står i kø hver dag for at spise frokost for prisen var rimelig, måltidet let og vi var glade for at vi gik derind. Det er et godt alternativ til kinesermad og derfor kan vi kun give en god anmeldelse til La Creperie.

Anmeldelse af La Creperie - Hong Kong

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.