A Symphony of lights skyskrabernes lysshow – Hong Kong

A Symphony of lights skyskrabernes lysshow, kan hver aften kl. 20.00 opleves i Hong Kong. Det er et lys og lyd show, der involverer 20 af Hong Kong øens mest markante skyskrabere i et sceneri af laserlys. Showet er opdelt i 5 scener: Awakening, Energy, Heritage, Partnership og til sidst Celebration.

A Symphony of lights - Hong Kong 2015

Det bedste sted at se A Symphony of lights

A Symphony of lights skyskrabernes lysshow, varer ca. 20 minutter og er et imponerende syn. Du ser et show i forskellige farver med masser af blinkende lys, som reflekterer ned i strædet mellem Hong Kong øen og Kowloon.

Det bedste sted at se A Symphony of lights er på “Avenenue of Stars” der ligger på Kowloon halvøen. Her får du det fulde udsyn over skyskrabernes show, som forgår over på Hong Kong øen. Der er opsat højtalere, så showet bliver introduceret og der blev undervejs spillet musik imens showet er i gang. Vi kunne herovre, stå direkte nede ved vandet og nyde showet, på den lange promenade.

A Symphony of lights - Hong Kong 2015

A Symphony of lights - Hong Kong 2015

Hong Kong

Turistfælde

Selve lyshowet er lidt af en turistfælde, som giver mere i forventning, end det kan leve op til. Samtidig står du i flere rækker, hvor alle kæmper om de bedste billeder – og hvor kommer det fra, at en 10″ tommer stor iPad i strakte arme overhoved giver gode billeder?

Mere imponerende er udsigten til alle højhusene der tårner op på Hong Kong øen og i aftenmørket åbner det op for en skyline, der er blandt de bedste og smukkeste i verden.

A Symphony of lights - Hong Kong 2015

A Symphony of lights - Hong Kong 2015

Avenenue of Stars

Vi gik efter A Symphony of lights showet langs med “Promenaden “Avenenue of Stars”. Promenaden er lavet som en hyldest til Hong Kongs filmindustri. Det kan bestemt også anbefales, at gå turen langs hele promenaden, som er Østens svar på Hollywood of fame.

A Symphony of lights, Hong Kong

A Symphony of lights, Hong Kong

Tip: Du kan fra Avenenue of Stars promenaden, tage Star Ferry til Hong Kong øen.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.  

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.