Anmeldelse af Little America Hotel – Flagstaff, USA‏

Anmeldelse af Little America Hotel som vi tjekkede ind på, er alt andet end lille med sine 247 værelser. Hotellet ligger smukt i en stor nåleskov men stadig centralt placeret tæt på byen og ud til en hovedvej. De gode anmeldelser af stedet og beskriver om at det var specielt, havde lokket os til at bestille værelser her. Vi så frem til vores overnatning.

Little America Hotel Flagstaff

Little America Hotel Flagstaff

Little America Hotel Flagstaff

Faciliteter

Hotellet består af flere bygninger, det har sin egen restaurant og underlidt men rigtigt en benzinstation og bilværksted. Der er en stor udendørs swimmingpool med tilhørende spa bad som ligger inde i skoven med udsigt til bjergene. Hele Little America ligger i en privat nåletræs skov. Der er et fitness rum, en bar og gratis parkering.

Værelset

Vi fik tildelt to værelser i stueetagen og værelserne var rigtig store. Begge rum indeholdende 2 queen size senge, bord og stole. Der var et stort klædeskab, fladskærm, rimeligt badeværelse, køleskab og mikroovn. Desuden gratis Wi-Fi og aircon. Der var for enden af værelset, et stort vindue fra gulv til luft og muligheden for at åbne døren og gå udenfor.

Indenfor på værelset var stilen helt speciel. Den kan måske bedst beskrives som mormor-stil hvor der blandet andet var en lysekrone. Hvad laver en lysekrone på et hotel/motel værelse? Vi har gennem årerne besøgt rigtig mange hoteller, men denne stil havde vi ikke tidligere set. Special men også dejligt anderledes!

Little America Hotel Flagstaff

Little America Hotel Flagstaff

130714 Little America Hotel Flagstaff (6)

Little America Hotel Flagstaff

Little America Hotel Flagstaff

Anmeldelse af Little America Hotel.

Det var rent og stedet var velholdt. Stilen var meget speciel, men gennemført til sidste detalje. Derudover havde vi den ekstra fornøjelse, at vi fra værelset kunne se flere harer, jordegern og almindelige egern som hoppede rundt. Vores anmeldelse af Little America Hotel er positiv, omgivelserne og oplevelsen af det speciale værelse trækker op i vores anmeldelse.‏

Samlet 3 stjerner ud af 5 mulige.

  • Ophold 1 nat.
  • Rejsetidspunkt juli.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.