Anmeldelse af Orchard Hotel – San Francisco, USA‏

Anmeldelse af Orchard Hotel, som er et 4-stjernet hotel som vi har besøgt et par gange. Hotellet ligger i området Nob Hill og Union Square, så du er omgivet af gader med store stigninger og fald. Cabel Cars kørte lige udenfor døren og hotellet ligger super centralt, uanset hvad du vil.

Orchard Hotel, San Francisco

Orchard Hotel, San Francisco

Værelset

Efter vi havde udfyldt formularen med blandt andet “skal du have hjælp til at komme ud af værelset i tilfælde af brand eller kan du klare dig selv”, fik vi udleveret nøgler, til vores værelse på 9. etage.

Værelset bestod af 2 queen size senge, skrivebord, opbevaring, bord og stole. En reol og “gemt” bag lågerne var der et kæmpe fladskærms tv. Der var et dejligt stort lækker badeværelse, dog med badekar og dermed øvelse op i karet for at bruse sig.

Værelset var enormt stort, i forhold til de normalt små værelser storbys hotellerne ellers levere i USA. Der var desuden en safe og velfungerende Wi-Fi.

Orchard Hotel, San Francisco

Orchard Hotel, San Francisco

Orchard Hotel, San Francisco

Faciliteter

Hotellet har en restaurant, bar, fitnesscenter og parkering imod betaling. Restauranten tilbyder køb af morgenmad.

Anmeldelse af Orchard Hotel

Der var meget rent på hotellet og servicen var helt i top. Der blev gjort klar til natten ved at tæppet blev taget af sengen og der blev lagt chokolade frem til os. I lobbyen var der gratis isvand og kaffe til rådighed.

Vi var rigtig glade for vores ophold og kommer gerne tilbage en tredje gang. Hotellets beliggenhed og værelset størrelse samt indretning er lækkert. Vi har svært ved at finde noget negativ men hvis vi skal, må det være, at vi havde udsigt til en baggård.

Samlet var vi tæt på topkarakter, men det blev 4 stjerner ud af 5 mulige.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.