Road Trip Californien – Las Vegas, USA

Road Trip Californien– Las Vegas, bragte os fra San Francisco, sydpå via San Andreas forkastningen og en smuk køretur på Highway 1 bragte os til den imponerende Monterey halvøen. Oplevelserne stod i kø på denne tur, hvor naturene kom i fokus. 

Road Trip Californien - Las Vegas, USA

Road Trip Californien – Las Vegas

Start San Francisco – Slut Red Rock Canyon

Kilometer: 1.500

Road trip, USA #1

Varighed 6 dage

Road Trip Californien – Las Vegas, varede i 6 dag og bragte os fra San Francisco, sydpå via San Andreas forkastningen frem til Monterey halvøen. Herfra op igennem vinområdet øst for San Francisco til Yosemite National Park. På den anden side af Yosemite, kørte vi ned igennem Death Valley National Park og frem til Red Rock Canyon udenfor Las Vegas.

Highway 1

På anden dagen af road trip 2013 – USA, kørte vi et stykke vej, som vi har haft på vores to-do listen i 5 år. Dengang kørte vi fra Los Angeles via den smukke Highway 1 hovedvej til San Francisco, men da vi kom til Big Sur, var vejen spærret på grund af skovbrand. Vi måtte dengang vende om, køre tilbage 60 km. for at køre en omvej til San Francisco. Så nu skulle regnskabet gøres op og turen køres færdig.

Vores udlejningsbil

Fremme ved Hertz hentede vi vores bil, selvom den derhjemme er en lille Mitsubishi Colt med en motor som en plæneklipper, behøvede vi jo ikke at holde os tilbage i USA. Så vores “lille” amerikaner bil, var en Chevrolet Traverse LTZ, med både størrelse og motor som et dansk krigsskib.

Det var en crossover SUV med plads til 7 personer plus bagage, der var neverlost GPS, soltag foran, lys tag og skærm bagved. Lædersæder med indbygget afkøling og alle kunne styre deres individuelle temperatur og air-con. Den var desuden helt ny fra marts 2013. Heldigt at benzinen stadig var billig i USA.

Road Trip Californien - Las Vegas, USA

Road Trip Californien - Las Vegas, USA

Road Trip Californien - Las Vegas, USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 65 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på kommende rejse

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center