Road Trip – Denver til Las Vegas, USA

Road Trip – Denver til Las Vegas, er anden del af vores lange road trip på tværs af USA. Vi startede i Chicago og kørte den nordlige rute vestpå til South Dakota for derefter, at køre sydpå til Denver. Vi havde en halv dag i Denver, inden turen gik sydøst på over Utah ned til Las Vegas. 

Road Trip fra Denver til Las Vegas, USA

Road Trip – Denver til Las Vegas

Dette road trip – Denver til Las Vegas, var den anden etape på vores lange road trip på tværs af USA.

Road Trip Denver til Las Vegas, USA

Smukke Interstate

Ud af Denver kørte vi ad Interstate 70 (I-70) der betegnes, som en af de smukkeste motorveje i USA. Vejen kravlede langsomt op i Rocky Mountains, førte os igennem tunneller, dale og slugter. Bilen kæmpede sig op ad vejen, i højderne og ned igen af de stejle fald. Så Interstate 70 var lidt af en rutchetur, men stadig meget smukt.

Snevejr

Hvorfor har vi så ikke taget en masse billeder på denne smukke tur? Jo, snevejr, slud, tunge skyer og en bidende kulde der gik igennem marv og ben gjorde det ikke muligt. Vi ville egentlig gerne have være lidt længere i Colorado og været en tur oppe i Rocky Mountains.

Vi havde også et stort ønske om at køre Million Dollar Highway, som skulle være en af de smukkeste, men også en af de farligste veje i USA. Men der var lovet snestorm, så vi vovede ikke Million Dollar Highway, som er en vej med masser af hårnålesving, op og ned ad bjergene uden autoværn.

Så den annoncerede snestorm tog os hurtigt ud af Colorado og imens vi kørte på I-70 blev skyerne også mere og mere sorte – og snart efter begyndte sneen at falde i voldsomme mængder. Det tog voldsomt til, men standsede heldigvis igen da vi kom fri af bjergene.

Efter vi var kommet helskinnet frem til vores motel, kunne vi se i nyhederne at I-70 var blevet lukket på grund af snefald. For en gang skyld passede vejrudsigten og vi var heldige i vores valg, så vi udgik at strande et eller andet sted på vejen.

Road Trip Denver til Las Vegas, USA

Road Trip - Denver til Las Vegas, USA

To smukke vejstrækninger

I forlængelse af I-70 ville vi til Arches National Park og have læst om Highway 128, som ligger ved afkørsel 214 på I-70 og ned til Moab. Dette skulle vise sig at være en helt fantastisk vej og det er en af de smukkeste køreture, vi endnu har oplevet. Vi kørte blandt de røde klipper, som stod som en mur langs med vejen og smukt fulgte Coloradofloden, som løb langs det meste ad vejen.

Længere sydpå besøgte vi også Mesa Verde National Park, inden turen gik nordvest op til Capitol Reef National Park. Her kørte vi igen på en meget smuk vej Utah State Route 95, som førte os gennem det ene smukke sceneri efter det andet. Her mødte vi Coloradofloden, øde strækninger og imponerende klippeformationer.

Herefter gik turen sydvest ned til Sin City, Las Vegas.

Road Trip - Denver til Las Vegas, USA

 

Anden etape af vores Road Trip – fra Denver til Las Vegas, havde denne rute:

  • Dag 1: Denver (CO) – Rifle (CO) 295 km. (3 timer)
  • Dag 2: Rifle (CO) – Scenic Byway “highway 128” – Arches National Park – Cotez (CO) 475 km. (5,5 timer)
  • Dag 3: Mesa Verde National Park
  • Dag 4: Cotez (CO) – Utah State Route 95 – Capitol Reef National Park (UT) – Richfield (UT) 526 km. (5,5 timer)
  • Dag 5: Richfield (UT) – Cedar City (UT) 188 km. (1.45 time)
  • Dag 6: Cedar City (UT) – Las Vegas (NV) 276 km. (2.45 timer)

2016.06 Road Trip fra Denver til Las Vegas, USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.