Anmeldelse af Regent of Rotorua – Rotorua, New Zealand‏

Anmeldelse af Regent of Rotorua , som er et lille boutiquehotel bestående af 17 værelser. Vi valgte, stedet fordi vi havde set fantastiske billeder fra det, desuden skulle det ligge meget centralt. Desværre kunne stanken af råddent æg, som der er i hele Rotorua området, også duftes på hotellet. Men det blev glemt for hotellet var rigtig lækkert.

Regent of Rotorua

Faciliteterne

I forhold til vores generelle indtryk af byen som kønsløs, turistet og kedelig, var hotellet noget helt andet. Regent of Rotorua var holdt helt i sort og hvidt, med et pift af limegrøn. Der var fri parkering, en opvarmet swimmingpool, restaurant, et motionscenter og indendørs termisk spapool med vand fra undergrunden.

Hotellet lå meget centralt men kort afstand, til en gade med restauranter og masser af muligheder for shopping.

Regent of Rotorua

Værelset

Vi fik tildelt et værelse i stueetagen. Værelset indeholdt en king size seng, natborde, opbevaring, en enkeltseng, stol, lille bord og et skrivebord med stol. Der var et enormt stort fladskærms-TV, køleskab, lille tekøkken og Wi-Fi. Der var et virkeligt lækkert badeværelse med et enormt bruseområde. Udenfor vores værelse, var der en lille terrasse med et bord og stole.

Hele værelse var nyt, lækkert og rent med en masse hyggelige små detaljer. Der var sågar en sovebamse på sengen. Den havde vi ikke set før. Stedet virkede meget velholdt og selv badekåberne var tykke og lækre.

Regent of Rotorua

Regent of Rotorua

Regent of Rotorua

Regent of Rotorua

Regent of Rotorua

Anmeldelse af Regent of Rotorua 

Regent of Rotorua. er meget luksuriøst og nyt. Vi nød vores korte ophold både i vores værelse og de lækre indbydende omgivelser. Vi kan selvfølgelig kun give topkarakter, til dette lækre sted. Prismæssigt ligger det dog lidt over gennemsnittet, men Regent of Rotorua var bestemt pengene værd.

Vi giver 5 stjerner ud af 5 mulige.

Du kan her bestille dit ophold på Regent og Rotorua [reklamelink]

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.