Anmeldelse af Restaurant Ali Baba – Aqaba, Jordan

Anmeldelse af Restaurant Ali Baba, som er vores yndling restaurant i Aqaba. Et sted vi har besøgt mange gange, på begge vores rejser til Jordan, både i 2011 og i 2014. Ali Baba ligger centralt ved rundkørslen og den store P-plads, lige i kanten af centrum. Ali Baba har servering både inden – og udendørs, enten overdækket eller helt i det fri.

Anmeldelse af Restaurant Ali Baba - Aqaba, Jordan

Derfor kommer vi på Ali Baba

Restauranten har altid masser af liv og er godt besøgt, så der er en masse at kigge på. Servicen er i top, med mulighed for typisk arabisk mad, der klart er at fortrække, fremfor deres muligheder for mere europæisk mad.

Vores favorit forretter

Vores personlige favoritter, er de forskellige slags humus som både kan være almindelig eller vores favorit som også er med persille og hvidløg. Hertil serveres der fladbrød. Som regel vælger vi en af deres mange salater efterfølgende. De er altid friske og meget velsmagende. Vi kan bestemt anbefale begge delene.

Anmeldelse af Restaurant Ali Baba - Aqaba, Jordan

Anmeldelse af Restaurant Ali Baba - Aqaba, Jordan

Vores favorit hovedretter

Til hovedret er der rigtig mange retter af vælge imellem. Vi bestiller altid de lokale retter, selvom der også er en del almindelige turistagtige retter. De lokale retter som vi har fået på Ali Baba har altid været velsmagende. Nogle af de retterne vi vil fremhæve er:

  • Lam i tomatsovs.
  • Stegte ris med rejer.
  • Lamme kebab.

Der er et stort udvalget på Ali Baba og det kan være svært at begrænse sig.

Anmeldelse af Restaurant Ali Baba - Aqaba, Jordan

Anmeldelse af Restaurant Ali Baba - Aqaba, Jordan

Drikkevarer

På Ali Baba er der også muligheden for at købe vin/øl til maden. En mulighed for at drikke alkohol som man kan, på som mange andre restauranter i Aqaba. Efter maden kan du så være heldig at nyde din kaffe til synet af et par kameler, der holder pause, lige på hjørnet hvor restauranten ligger. Mere autentisk kan det ikke blive.

Anmeldelse af Restaurant Ali Baba

Vi kan kun give en god anmeldelse til Ali Baba. En restaurant som altid leverer rigtig god autentisk mad til rimelige priser. Servicen og det at du har muligheden for at kunne sidde udenfor og følge med i livet der leves, gør at vi altid vender tilbage til dette sted. At stedet desuden har åbent hvert dag helt til kl. 01.30 er bestemt også e stor fordel.

Anmeldelse af Restaurant Ali Baba - Aqaba, Jordan

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.