Anmeldelse af Restaurant Syrian Palace – Aqaba, Jordan

Anmeldelse af Restaurant Syrian Palace en restaurant som vi valgte til vores middag. Stedet ligger i området lige bag ved moskeen på 1. sal, hvilket gav en helt fantastisk udsigt til den oplyste moske om aften. Vi kunne sidde udenfor. Valgte dog at gå op på første sal. Det er nemlig ikke særlig hyggeligt midt på et fortov.

Aqaba, Jorden

Aqaba, Jorden

Lokalet

Vi fik anvist et bord i den forholdsvise tomme restaurant foruden os var der kun et selskab som var lokale. Stilen og indretningen var meget speciel, ved ikke om det ligefrem var hyggeligt. Stemning og hygge kommer i en restaurant når den er fyldt op med gæster, når der er hektisk som ikke var ikke tilfældet her. Nå men vi blev, håbede at de gode anmeldelser var rigtige og så frem til lokalt mad i de meget autentiske omgivelser.

Aqaba, Jorden

Menukort og drikkevarer

Den venlige tjener kom hurtigt hen til os med er menukort. Vi bestilte straks en drik med lemon og mint som er meget kendetegnede for Jordan. Den var virkelig velsmagende og forfriskende. Vi kunne på denne restaurant ikke bestille nogen former for alkohol men vi nød vores drik.

Aqaba, Jorden

Maden

Derefter bestilte vi tre forskellige små forretter med tilhørende fladbrød. En meget underlig yoghurt suppe, som vi ikke kunne lide. Til hovedret bestilte vi to forskellige slags tilberedt kylling med ris. To af de små forretter smagte fint, mens kyllingen var klart over stegt på grænsen til uspiselig. Den var helt sort og alt smag var pint ud af, så meget for det autentiske.

Aqaba, Jorden

Aqaba, Jorden

Anmeldelse af Restaurant Syrian Palace

Samlet var besøget på Syrian Palace mere for udsigten, end for maden som viste sig at var mere billig end god. Servicen fejlede som sådan intet men den gode stemning i en restaurant, kommer ved at der også er andre gæster på stedet hvilket ikke var tilfældet. Et måltid for 2 personer kunne gøres for DKK 100.

Bemærk: Syrian Palace ikke serverer alkohol.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.