Anmeldelse af Restaurant Syrian Palace – Aqaba, Jordan

Anmeldelse af restaurant Syrian Palace som var den restaurant, som vi valgte til vores middag. Stedet ligger i området lige bag ved moskeen på 1. sal, hvilket gav en helt fantastisk udsigt til den oplyste moske om aften. Vi kunne sidde udenfor, på fortovet men valgte at gå op på første sal og sidde indenfor.

Aqaba, Jorden

Aqaba, Jorden

Lokalet

Vi fik anvist et bord, i den forholdsvise tomme restaurant. Foruden os, var der kun et andet selskab i lokalet. Stilen og indretningen var meget speciel. Jeg ved ikke om det ligefrem var hyggeligt. Stemning og hygge kommer der ofte i en restaurant, når den er fyldt op med gæster og der er hektisk og det var ikke tilfældet. Nå men vi blev og håbede på at de gode anmeldelser på TripAdvisor, var rigtige og så frem til lokalt mad i de meget autentiske omgivelser.

Aqaba, Jorden

Menukort og drikkevarer

Den venlige tjener kom hurtigt hen til os med er menukort. Vi bestilte straks en drik med lemon og mint som er meget kendetegnede for Jordan. Den var virkelig velsmagende og forfriskende. Vi kunne på Syrian Palace ikke bestille nogen former for alkohol men vi nød bestemt vores bestilte drik.

Aqaba, Jorden

Maden

Derefter bestilte vi tre forskellige små forretter med tilhørende fladbrød. En meget underlig yoghurt suppe, som vi ikke kunne lide. Til hovedret bestilte vi to forskellige slags tilberedt kylling med ris. To af de små forretter smagte fint, mens kyllingen var klart overstegt på grænsen til uspiselig. Den var helt sort og alt smag var pint ud af den. Så meget for det autentiske.

Aqaba, Jorden

Aqaba, Jorden

Anmeldelse af Restaurant Syrian Palace

Samlet var besøget på Syrian Palace mere for udsigten, end for maden som viste sig at  billigere end god. Servicen fejlede som sådan intet men den gode stemning i en restaurant, kommer ved at der også er andre gæster på stedet hvilket ikke var tilfældet. Et måltid for 2 personer kunne gøres for DKK 100.

Bemærk: Syrian Palace ikke serverer alkohol.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.