Anmeldelse af Royal Plaza on Scotts – Singapore

Anmeldelse af Royal Plaza on Scotts som vi valgte, som vores overnatning  i Singapore. Valget var ud fra den centrale beliggenhed og de gode anmeldelser på TripAdvisor. Royal Plaza on Scotts‏ lå meget centralt ved Orchard road med masser af shoppings muligheder og tæt på metroen. 

Anmeldelse af Royal Plaza on Scotts - Singapore

Ankomsten til hotellet

Hvad vi ikke vidste var, at de var i gang med en ombygning af hotellets indgang, så indgangen var mast, lille og beskidt. Da vi først var kommet indenfor, blev vi dog mødt af en stor og flot lobby, der omkransede et område i midten. Om aften var lobbyen rigtig hyggelig, for så der blev der tændt mange levende lys over alt. Betjeningen ved check-in var venlig og imødekommende og vi følte os velkomne med det sammen.

Anmeldelse af Royal Plaza on Scotts - Singapore

Værelset

Fra den flotte lobby kom vi op til vores værelse, hvor vores forventninger til et 5-stjernet hotelophold blev flyttet fra luksus og ned på turistklassen. ØV

Værelset var rimelig stort, men der var ingen udsigt og indretningen med møblerne virkede gammeldags.

Vores værelse indeholdt to store queen size senge som overraskende nok var udmærket. Der var desuden et fladskærms-TV, skrivebord og et skab til opbevaring. Badeværelset var det bedste på værelset. Det var stort med et dejligt stort bruseområde.

Der var desuden espressomaskine, fri minibar og fri Wi-Fi, som fungerede fint. Værelset var desværre meget mørkt og virkede generelt meget slidt og kunne bestemt godt trænge til en opfriskning, men det var funktionelt.

Anmeldelse af Royal Plaza on Scotts - Singapore

Anmeldelse af Royal Plaza on Scotts - Singapore

Anmeldelse af Royal Plaza on Scotts - Singapore

Faciliteterne

Hotellet havde et poolområde, som havde åben 24/7. Det lå på 5. sal mellem nogle bygninger og det virkede en smule underligt. Vi benyttede poolen en del og havde den for os selv hver morgen. Vandet i poolen var dejlig koldt og der var liggevogne og borde med stole. Selvom den lå mærkeligt, så fungerede det og vi var glade for området.

Morgenmaden

Vi havde ved bestilling af vores ophold, valgt en pakke der inkluderede morgenmad. Der var meget stort udvalg i buffeten med alt hvad vi kunne ønske os. Desuden var der en “ægge station” med mulighed for frisk tilberedning af de æg som vi ønskede. Der var rigtig mange mennesker om morgen og det kunne derfor være lidt kaotisk. Selve spiseområdet virkede desværre også som en stor kantine og morgenmaden var kun til kl.10.00.

Anmeldelse af Royal Plaza on Scotts Singapore Hotel

Dette hotel var et 5-stjernet hotel, hvilket vi havde meget svært ved at forstå. Lobbyen var måske men der var vi os jo ikke. Selve værelset var en anelse tarveligt og det var kun til 3 stjerner. Hele seancen omkring morgemanden, var kaotisk og for os blev det derfor bare en morgenmad der skulle overstås, desværre. Vores ophold var fint, men pris og forventninger lå højt og de blev ikke helt indfriet. Derfor kan vi ikke, give en særlig god anmeldelse af Royal Plaza on Scotts.

Vi giver hermed 3 stjerner ud af 5.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Anmeldelse af Royal Plaza on Scotts - Singapore

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.