Singapore Sling på Raffles hotel – Singapore

Singapore Sling på Raffles hotel skulle selvfølgelig prøves. Derfor tog på besøg til det smukke gamle hotel, Raffles hotel i Singapore. Et hotel, der oser langt væk af gammel engelsk kolonistil og som har sit navn efter grundlæggeren Sir Stamford Raffles.

Raffles Hotel

Lidt fakta om Raffels Hotel

Hotellet er kendt for sin luksus og eksklusive restauranter, men er også kendt for at være opfindelsen af drinken Singapore Sling. Vi har tidligere besøgt et Raffleshotel som er et søsterhotel og som ligger i Malaysia. Det var det første af hotellerne som blev bygget. Det ligger i Georgetown, Penang men i dag var det efterfølgeren som vi ville besøge. Dette var også kun et besøg og ikke en overnatning, som vi havde på The Eastern Oriental Hotel Georgetown.

Hotellet indeholder ud over værelser en tropisk have, konditori og barer. Der er på hotellet, et museum en butiksarkade, have, konditori og et teater i victoriansk stil.

Raffles hotel blev bygget i 1889, men blev gennemgribende renoveret og åbnede i sin nuværende form i 1991. Hotellet er bygget så det fremstår kvadratisk med en stor smuk gårdhave inde midten af hotellet.

Singapore Sling på Raffles hotel, Singapore

Afternoon te på AH Teng bageriet

Vi valgte at gå på AH Teng bageri og drikke afternoon te. Vi tænkte, at det kan da ikke blive mere engelsk en på Raffel Hotel. Selve bageriet er hyggeligt med lidt af den gamle stil og vi fik en god fornemmelse og glædede os.

Vi bestilte kaffe – og te med scones, for nu at blive i den gamle engelske kolonitid. Lokalet, og servicen var en god oplevelse men….te som bliver serveret med en kop varm vand og en tepose, det holder altså ikke. Den gode stemning forsvandt med det sammen. Vi nød dog vores scones og bed skuffelsen i os.

OBS: Afternoon te bliver serveret imellem kl. 14.30 og 17.30.

Raffles Hotel

Singapore Sling på Raffles hotel, Singapore

Singapore Sling på Raffles hotel, Singapore

Singapore Sling på Raffles Hotel

Efter vores lidt skuffende afternoon te, forsatte vi og gik lidt rundt på hotellet. Vi endte inde i den meget hyggelige gårdhave, for nu skulle vi have Singapore Sling på Raffles hotel, som et stedet hvor du kan få denne cocktail.

Vi fik den serveret og sad her i gårdhaven, nød de smukke bygninger og stemningen imens vi nød vores cocktails. Det kunne bare ikke blive mere stemningsfuldt og vores drink blev virkelig nydt for med en pris på omkring DKK 150, var den godt betalt. Altså for EN DRINK!

Singapore Sling på Raffles hotel, Singapore

Singapore Sling på Raffles hotel, Singapore

Raffles Hotel

Raffles Hotel

Singapore Sling på Raffles hotel, et must-do i Singapore.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.