Anmeldelse af Taj Cape Town – Sydafrika

Anmeldelse af Taj Cape Town, som er et 5-stjernet hotel, centralt beliggende i den historiske bydel. Hotellet havde lækre værelser med en lille altan og fantastisk udsigt til Taffelbjerget. Vi nød vores luksus ophold, den lækre morgenmad, deres afternoon the og vores happy hour i loungen.

Taj Cape Towns beliggenhed

Taj Cape Town ligger centralt i den historiske del af byen. Det ligger tæt på en park, er omgivet af masser af historiske bygninger og lige ved et lille torv med et marked. Der er desuden en del gå-gader med et stort udbud af cafeer og restauranter. Et hotel, der virkelig ligger i hjertet af Cape Town.

Ankomsten til Taj Cape Town

Efter en lang køredag gennem Sydafrika, ankom vi sent til hotel Taj Cape Town. Her stødte vi på en ret irriterende udfordring. Der var ingen P-pladser foran hotellet. Nå men så måtte vi jo parkere i 2 række på gaden. Ret hurtig kom der hjælp og vi kom ud af bilen imens bilerne susede omkring os. Bagagen blev bakset ud og vi henvendte os i receptionen. Bilnøglerne blev afleveret og efterfølgende blev bilen parkeret i deres garage. En lidt dum måde at starte et ophold på, men det kommer ikke til at trække ned i vores anmeldelse af Taj Cape Town.

Check-in

Vi havde bestilt et Taj Club værelse, som ville give os adgang den executive lounge. Kvinden i receptionen var utrolig venlig og sagde:

Der er også inkluderet en gratis afternoon the i jeres ophold.

Fedt og nu glædede vi os bare til at se vores værelse.

Den venlige kvinde sagde: Følg efter mig, så vil jeg vise jer værelset.

Vores første værelse

Vi tog elevatoren op, men kun til 1 sal. Øv, det ville så betyde at vi ikke ville få en særlig fed udsigt. Vi gik igennem lounge -området som alle club værelser lå rundt om. Hun åbnede døren og sikke dog et smukt og imponerende værelse. Vi følte os hensat til tidligere tiders kolonitid med de store lysekroner, de tunge mørke møbler og de store sprossede vinduer. Værelset var fedt, vi følte os som en konge og dronning men…….. Vi savnede udsigten. Der var nemlig udsigt til en trafikeret gade og værelset var mørkt.

Vi gik tilbage til receptionen

Vi har tidligere skrevet klummen: Klager du? Vi gør det altid, hvis ting ikke lige er som vi havde forventet. Heller det, end at ærgre os bagefter. Vi gik tilbage til receptionen og sagde: Smukt værelse men vi savner at kunne se ud. Det forstod hun godt. Hun sagde: Jeg kan tilbyde jeg et andet værelse med udsigt men det er ikke et club-værelse og dermed en nedgradering. I ville dog stadig, kunne beholde jeres adgang til loungen.

Vi sagde: Må vi ikke godt se det? Selvfølgelig, svarede hun.

Vores andet værelse

Vi tog elevatoren, næsten helt op til toppen af den 17 etages bygning. Hun åbnede døren og vi blev slået omkuld med det samme.

Sikke en fed udsigt over byen og lige derude lå Taffelbjerget.

Desuden var værelset mere moderne og vi var slet ikke i tvivl. Vi sagde til hende: Vi vil meget gerne bytte værelse. En sådan super service, til de brokkende danskere, trækker selvfølgelig op i vores anmeldelse af Taj Cape Town.

Værelset på Taj Cape Town

Værelset var super lækkert og 40 kvadratmeter. Der var en enorm dobbeltseng fyldt med puder. Natborde, en bænk til bagage og stort garderobeskab. Der var skrivebord og stol, en lænestol, køleskab og stort fladskærms tv. Vi havde Wi-Fi, aricon en safe og der var mulighed for at lave kaffe – og eller te. Der var en minibar, gratis vand og værelset var lydisoleret. Der var sengetøj af ægyptisk bomuld og hver aften, var der aftæpning, hvor der blev lagt chokolade til os.

Badeværelset var stort med badekar, separat bruseområde, toilet og stort vaskeområde. Der var badekåber og tøfler. På badeværet var der en rude, så vi kunne stå i badet og kigge ud på den smukke udsigt. Badekarret kunne dog ikke benyttet pga. af vandmangel i byen.

Udsigten fra vores værelset, var helt ubeskrivelig flot. Vi kunne stå på vores lille altan og nyde Taffelbjerget. Se sol op – og nedgange og det var en udsigt som vi aldrig blev trætte af.

Faciliteterne på Taj Cape Town

Der var spa, en indendørs swimmingpool, fitness rum og gratis parkering. Der var to restauranter, hvor den ene serverede afternoon the hver eftermiddag. Desuden havde den ene restaurant også servering udenfor med udsigt til gå-gaden.

Loungen

Der var tilknyttet lounge afgang til vores ophold. Loungen var gammeldags indrettet, mørk og med tunge møbler. Der var placeret tv en del steder, som viste nyheder. Den var indrettet med områder, hvor det var sofaer og borde. Måske ikke så hyggelig, med det fungerede og servicen fra de ansatte i lounge-området var super. Det var bare at spørge og de ville hjælpe os med alt.

Hver aften mellem 17-19, var der happy hour. Her kunne vi få vin og spiritus. Desuden var der også lidt snacks og lidt lune retter. Udbuddet af vin og spiritus var fint nok men deres snacks var sølle og hvis vi kom en time efter happy hour var startet, så var der ikke mere tilbage. Et underligt sted at spare for det koster da så lidt. Loungen og forplejningen, eller mangel på sammen, trækker desværre ned i vores anmeldes af Taj Cape Town.

Morgenmaden

Morgenmad blev indtaget i et smukt lokale, hvor der var buffet. Her var der alt hvad vi kunne ønske os. Forskellige juicer, god kaffe, frisk frugt og yoghurt til sushi, champagne og lækkert brød. Desuden kunne vi bestille forskellige varme retter som f.eks. vafler, pandekager, diverse slags æg osv.

Det var virkelig lækkert morgenmad, hvor der var god service og lokalet var smukt og nærmest majestætisk. Bestemt en morgenmad, som trækker op i vores anmeldelse af Taj Cape Town.

Afternoon the

I vores ophold, var der inkluderet afternoon the, så det skulle vi selvfølge prøve. Vi troppede op en eftermiddag, i det samme rum som vores morgenmad blev serveret. Vi satte os til rette i de bløde stole. Herefter blev vi spurgt:

Hvad ønsker i at drikke? Kaffe tak, svarede vi.

Herefter var der fri leg og vi kunne bare gå ombord i alle de lækre kager, småkager og scones. Kagerne var både velsmagende og så smukke ud. Efter lidt tid, begyndte vi at have fået nok og nød det sidste af vores kaffe.

Vores tjener kom nu med et stort fad og sagde: Dette er alle kokkens specialiteter. Hmm vi var egentlig mætte og havde ikke forventet at der var mere. På fadet var der masser af, ja det var vel en slags forvokset kanapeer med f.eks. agurk og friskost, wrap med laks og forskellige stegte grønsager.

Det var en sjov oplevelse men vi blev hurtig mætte og kagerne var meget søde. Desværre må vi også indrømme, at chefens specialitet ikke lige var os. Måske var det fordi vi var mætte.

Anmeldelse af Taj Cape Town

Vi nød vores ophold på Taj Cape Town. Vores lækre værelse med den smukke udsigt, den fanatiske morgenmad og den perfekte beliggenhed og derfor bliver det en god anmeldelse af Taj Cape Town. Det er jo et 5- stjernet hotel, så derfor ville du måske tro at vi også giver 5-stjerner men det gør vi ikke. Der var en del ting der haltede.

Loungen levede slet ikke op til det som du kan forvente, når du tilkøber lounge adgang på et 5-stjernet hotel. Tomme fade og flasker, det er ikke i orden. Selvom det var lækkert med gratis parkering, skulle vi ofte vente op til 30 minutter på at få vores bil. Det er alt for lang tid. De sidste detaljer manglede, så derfor er vi ikke helt oppe at ringe.

Vi giver 4 stjerner ud af 5

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og X.