Anmeldelse af Tower Junction Motor Lodge – New Zealand

Anmeldelse af Tower Junction Motor Lodge, som vi fremme i Christchurch tjekkede vi ind på. Dette motel, havde vi valgt fordi vi oprindelig skulle have taget toget til Picton. Med sin placering centrale placering tæt stationen, var dette motel en optimal løsning for os.

Anmeldelse af Tower Junction Motor Lodge - New Zealand

Check-in

Nu var Tower Junction Motor Lodge, jo blevet nedgraderet til overnatningssted på en længere køretur. Det skulle vise sig, at det overhoved ikke var rimeligt. Vi fik en super service ved check-in og følte os meget velkommen. Efter lidt snak frem og tilbage, fik talt os til en opgradering til den største lejlighed som de havde. WOW vi var glade, superdejligt.

Lejligheden

Lejligheden var kæmpestor og indeholdt en stue med tv, spisebord til 6 personer, mindre køkken, sofa og sofabord.

Der var 2 soveværelser med en queen size seng, i hvert soveværelse samt opbevaring. Badeværelset var stort med bruseområde og var meget lækkert. Hele motellet virkede meget rent og nyt. Selve lejligheden var hyggelig indrettet med ret lækre ting og virkede ret hjemlig. Vi følte os godt tilpas med det sammen.

Det var parkering lige udenfor, i bedste motelstil. Hvilket altid er ret behageligt, når man skal pakke bilen ud og ind igen.  Der var desuden mulighed for at låne DVD film i receptionen men der var ingen gratis Wi-Fi, hvilket var en stor mangel.

Tower Junction Motor Lodge

Tower Junction Motor Lodge - Christchurch
Tower Junction Motor Lodge - Christchurch

Anmeldelse af Tower Junction Motor Lodge

Det var rigtigt lækkert sted og en rigtig god oplevelse. Vi giver derfor en god anmeldelse af Tower Junction Moter Lodge, selvom der ikke var gratis Wi-Fi. Det var primært en god oplevelse, fordi lejligheden var virkelig lækker og den fortjener bestemt en god anmeldelse.

V giver 4 stjerner ud af 5 mulige.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.