Anmeldelse af Tower Junction Motor Lodge – New Zealand

Anmeldelse af Tower Junction Motor Lodge som vi fremme i Christchurch tjekkede vi ind på. Dette motel havde vi valgt, fordi vi oprindelig skulle have taget toget til Picton, så med sin placering tæt på stationen var dette motel en optimal løsning for os

Tower Junction Motor Lodge

Indtjekning

Nu var Tower Junction Motor Lodge, jo blevet nedgraderet til overnatningssted på en længere køretur. Det skulle vise sig at det overhoved ikke var rimeligt. Vi fik en super service ved tjek ind og følte os meget velkommen. Efter lidt snak frem og tilbage, fik talt os til en opgradering til den største lejlighed som de havde. WOW vi var glade, super dejligt.

Lejligheden

Lejligheden var kæmpe stor og indeholdte en stue med tv, spisebord til 6 personer, mindre køkken, sofa og sofabord.

Der var 2 soveværelser med en queen size seng i hvert soveværelse samt opbevaring. Badeværelset var stort med bruseområde og var meget lækkert. Hele motellet virket meget rent og meget nyt. Selve lejligheden var hyggelig indrettet med ret lækre ting og virkede ret hjemlig. Vi følte os godt tilpas med det sammen.

Det var parkering lige udenfor i bedste motelstil. Hvilket altid er ret lækkert når man skal pakke bilen ud og ind igen.  Der var desuden mulighed for at låne DVD film i receptionen men der var ingen gratis WI-FI hvilket var en stor mangel.

Tower Junction Motor Lodge

Tower Junction Motor Lodge

Tower Junction Motor Lodge - Christchurch

Tower Junction Motor Lodge - Christchurch

Anmeldelse af Tower Junction Motor Lodge

Det var rigtigt lækkert sted og en rigtig god oplevelse. Vi giver derfor en god anmeldelse af Tower Junction Moter Lodge, selvom der ikke var gratis WI-FI. Den er primært god, fordi lejligheden var virkelig lækker og den fortjener bestemt en god anmeldelse.

V giver 4 stjerner ud af 5 mulige.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.