Anmeldelse af Wains Hotel Dunedin – New Zealand‏

Anmeldelse af Wains Hotel Dunedin, blev det historiske hotel vi tjekkede ind på. Hotellet var valgt primært ud fra den meget centrale beliggenhed. Selve bygningen var udvendig, en meget smuk renoveret bygning og hotellet havde da forsøgt at bevare lidt af den gamle stil, bl.a. bibeholdt den gamle elevator.

 

Anmeldelse af Park Regins Dunedin Hotel

Værelset

Vi fik tildelt et værelse på 5. sal. I værelset var der 2 senge, skrivebord, opbevaring og et tv samt badeværelset med badekar. Der var ingen “air con” men et varmeapparat og vinduer med udsigt til baggården.

I forhold til værelset generelt, var det historiske dog forsvundet og det var direkte kedeligt. Småt, upraktisk og den charme der kunne have været, var væk. Badeværelse, hvor vi skulle lave øvelsen med at bruse os i badekarret, var på grænsen til ubrugeligt. Det hele virkede også lidt nusset.

Annettes dyne var fyldt med pletter. Hun påpegede dette og hotels manager kom op på værelset. Dynen blev skiftet men bare til endnu en, fyldt med pletter. Til sidst fik vi tæpper i plastikposer, som skulle være kommet direkte fra renseriet. Ret klamt!

Anmeldelse af Park Regins Dunedin Hotel

Anmeldelse af Park Regins Dunedin Hotel

Anmeldelse af Park Regins Dunedin Hotel

Faciliteterne

I tilknytning til hotellet var der en bar og restaurant, med mulighed for morgenmad og aftensmad.  Vi prøvede restauranten og fik nogenlunde mad til rimligelige penge. Der var 30 minutters fri internet i lobbyen, så det var faktisk ubrugeligt. Parkeringen skulle foregå på en tilfældig plads i en af sidegaderne, i nærheden af hotellet. Ikke noget vi var særlig trygge ved men vi havde ikke andet valg.

Anmeldelse af Wains Hotel Dunedin

Wains Hotel Dunedin var det billigste af alle vores overnatninger i New Zealand og det var der nok en grund til – ca. DKK 500. Hotellet var klamt, nusset og beskidt. Bestemt ikke et sted vi kan anbefale.

Efterfølgende fortsatte Park Regins Dunedin Hotel den “gode oplevelse” med uberettiget, at trække NZD 18 fra vores kreditkort. En sag der efter en del mail korrespondance senere blev slettet.

Da vi ikke giver minus, bliver det til 1 stjerne ud af 5 mulige.

Du kan her bestille dit ophold på Wains hotel [reklamelink}

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Opdatering: Efter vores besøg har Mercure Dunedin skiftet navn til Wains Hotel Dunedin.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.