Anmeldelse af Yosemite View Lodge – Yosemite, USA‏

Anmeldelse af Yosemite View Lodge, som ligger kun 10 minutters kørsel, fra den vestlige indgang til Yosemite National Park. Et underligt hotel som vel egentlig mere er et motel. Stedet virkede umiddelbart lidt slidt og ikke særligt vedholdt. Det er dog et godt alternativ, hvis du gerne vil bo tæt på nationalparken.

Yosemite View Lodge

Værelset

Vi fik tildelt et værelse på anden sal og havde betalt lidt ekstra for et værelse med udsigt til floden. Der var en altan med et par ældre stole og et lille bord med den mest fantastiske udsigt til bjergene og floden. Vi var så tæt på floden, at det nærmest føltes som om vi sad lige ovenpå den. En følelse, der kun blev underbygget af den larm der konstant kom fra floden. Der var utrolig meget strøm og de store sten gav masser af bittesmå vandfald.

Værelset bestod af 2 queen size senge, et mindre køkken med køleskab, opbevaring, 2 stole med bord, Wi-Fi og et mindre fladskærms TV. Der var et meget underligt badeværelse med bl.a. et stort lyserødt jacuzzibadekar til to personer.

Faciliteter

Stedet er stort med over 200 værelser og det ligger i smuk natur, med udsigt til bjergene. Der er mulighed for at købe fødevarer ved receptionen, som havde et mindre udvalg og området indeholdte også en restaurant og et pizzeria. Der er fri parkering tæt på værelset, gæstevaskeri og adskillige swimmingpools placeret rundt omkring.

Yosemite View Lodge

Yosemite View Lodge

Yosemite View Lodge

Yosemite View Lodge

Yosemite View Lodge

Yosemite View Lodge

Yosemite View Lodge

Anmeldelse af Yosemite View Lodge

Hotellet gav følelsen af lejerskole, hvor hver bygning har et navn, det er slidt og meget gammeldags. Der var dog rent og tingene var anvendelige. Udsigten til floden fra værelset trækker meget op i vores anmeldelse af Yosemite View Lodge.

Vi giver 2 ud af 5 mulige stjerner.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.