Anmeldelse af Yosemite View Lodge – Yosemite, USA‏

Anmeldelse af Yosemite View Lodge, som ligger kun 10 minutters kørsel, fra den vestlige indgang til Yosemite National Park. Et underligt hotel som vel egentlig mere er et motel. Stedet virkede umiddelbart lidt slidt og ikke særligt vedholdt. Det er dog et godt alternativ, hvis du gerne vil bo tæt på nationalparken.

Yosemite View Lodge

Værelset

Vi fik tildelt et værelse på anden sal og havde betalt lidt ekstra for et værelse med udsigt til floden. Der var en altan med et par ældre stole og et lille bord med den mest fantastiske udsigt til bjergene og floden. Vi var så tæt på floden, at det nærmest føltes som om vi sad lige ovenpå den. En følelse, der kun blev underbygget af den larm, der konstant kom fra floden. Der var utrolig meget strøm og de store sten gav masser af bittesmå vandfald.

Værelset bestod af 2 queen size senge, et mindre køkken med køleskab, opbevaring, 2 stole med bord, Wi-Fi og et mindre fladskærms-TV. Der var et meget underligt badeværelse med bl.a. et stort lyserødt jacuzzibadekar til to personer.

Faciliteterne

Stedet var stort med over 200 værelser og det ligger i smuk natur, med udsigt til bjergene. Der var mulighed for at købe fødevarer ved receptionen, som havde et mindre udvalg og området indeholdt også en restaurant og et pizzeria. Der var fri parkering tæt på værelset, gæstevaskeri og adskillige swimmingpools placeret rundt omkring.

Yosemite View Lodge

Yosemite View Lodge

Yosemite View Lodge

Yosemite View Lodge

Yosemite View Lodge

Yosemite View Lodge

Yosemite View Lodge

Anmeldelse af Yosemite View Lodge

Hotellet gav følelsen af lejrskole, hvor hver bygning havde et navn og det var slidt og meget gammeldags. Der var dog rent og tingene var anvendelige. Udsigten til floden fra værelset trækker meget op i vores anmeldelse af Yosemite View Lodge.

Vi giver 2 ud af 5 mulige stjerner.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

 

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.