Bondi Beach den verdensberømte strand – Australien

Bondi Beach den verdensberømte strand som kun ligger 7 km. uden for centrum af Sydney. Det var samtidig endemålet for vores Australske road trip og en smukkere måde kunne det ikke afslutte den på. Solen skinnede, temperaturen var over 20 grader, havet ved Bondi Beach var helt blåt og fremstod præcist som vi kunne have håbet på.

Bondi Beach - Australien

Forhistorien om Bondi Beach

Bondi Beach området var oprindelig arbejderklassens forstad. Den var beboet af mennesker der var udvandret fra New Zealand. Efter anden verdenskrig kom der en strøm af jødiske indvandrer til område. En strøm som fortsatte ind i det 21. århundrede.

I dag er området meget multikulturelt med en masse nye velhavende asiatere og Samoans. Hele området er i dag blevet mondænt og der er meget dyrt.

Bondi Beach - Australien

Bondi Beach den verdensberømte strand

På Bondi Beach ser du en lang, helt hvid ca.1 km. lang sandstrand, der mødes i smuk forening med det aldrig rolige blå vand. Du kan gå langs med stranden, ad den lange promenade og nyde synet af vandet, surferne, klipperne og de badende.

Selvom vejret i maj måned var smukt, var det desværre efter vores mening stadig for koldt at tage en svømmetur. Vandet så ellers meget fristende ud.

På turen langs promenaden, fik vi også det smukke udkig til den berømte swimmingpool der ligger lige ved stranden. Vi var også helt  det berømte livredderhus som er blevet brugt i adskillige film.

Bondi Beach - Australien

Bondi Beach - Australien

Havet er smukt men

Der er livreddere og flag der indikerer fare for både bølgerne og strømmen er farlig. Stranden har også en kedelig placering, som en af verden 10 farligste strande i verden. Denne placering har stranden grundet hajangreb på mennesker. Vandet bliver hurtigt dybt, så hajerne kan komme meget tæt ind til kysten. Så havet ser meget fristende ud men der luner farer under overfladen.

Sydney

Bondi Beach - Australien

Super hyggeligt

Der var en meget afslappet stemning i området, hvor der også er masser af cafeer, gallerier og restauranter. På Bondi Beach skulle der endda være gratis Wi-Fi, men vi kunne desværre ikke få det til at virke.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.