Downtown Container Park – Las Vegas, USA‏

Downtown Container Park ligger i det nye område i Downtown. Hele Downtown området i Las Vegas er ved at blive udvidet for, at tiltrække flere mennesker. The Mob museum er et eksempel og en af de nye attraktioner, er Downtown Container Park som åbnede i slutningen af 2013.

Downtown Container Park - Las Vegas, USA‏

Hvor ligger det henne?

Downtown Container Park, ligger i Las Vegas Downtown for enden af Fremont Street. I den modsatte ende af der hvor Hotel Plaza ligger. Herefter forsætter du ligeud og vil efter lidt tid, se enten en høj firkant med Downtown Container Park eller en stor græshoppelignende skulptur.

Downtown Container Park - Las Vegas, USA‏

Baggrunden for Downtown Container Park

Efter at have ryddet et gammelt motel, er området nu udlagt til park. Området er opbygget af containeren og i midten ligger en stor legeplads. Det er meget råt med containernes kolde udseende. Det er samtidig også det, som er medvirkende til at området er anderledes og det oser da også af innovativ kultur.

Ideen med området er, ud over at være et samlingspunkt og også at kunne give fodfæste for iværksættere der vil starte forretning, men ikke har råd til et etableret sted. Der er masser af specielle arrangementer som f.eks. koncerter og området er da heller ikke ment, som at skulle være der stationær. Planene er at området skal være i konstant udvikling og forandring.

Downtown Container Park - Las Vegas, USA‏

Vores oplevelse af Downtown Container Park

Stedet emmede af en kunst, kultur og iværksætteri. Her oplevede vi ikke kædevarebutikkerne men små personlige butikker. Der var i området masser af cafeer og restauranter. Las Vegas har endnu engang lavet et område, hvor der er mulighed for at kunne sidde udenfor og ikke inde i mørke lokaler. Det er bare så skønt!

Hjertet og låsene

Lige udenfor indgangen til Downtown Container Park er der et stort hjerte. Her finder de elskende par sammen og sætter en hængelås i hjertet eller måske bliver de foreviget når de får taget deres bryllupsbillede.

Downtown Container Park - Las Vegas, USA‏

Downtown Container Park - Las Vegas, USA‏

Den førerløse bus

Det er også lige udenfor parken, at vi oplevede den førerløse bus som kører rundt i Downtown området. Turen var gratis men der var rift om pladserne for der kunne kun være 6-8 mennesker i den. Selvom den var førerløs, var der nu stadig en person som stod inde i bussen og kontrollerede at alt var som det skulle være.

Downtown Container Park - Las Vegas, USA‏

Downtown Container Park - Las Vegas, USA‏

Ikke optimalt at besøge stedet en eftermiddag

Vi har begge gange, besøgt stedet en eftermiddag og da de andre besøgene primært var børnefamilier, overskyggede børnenes larm desværre vores samlede oplevelse. Men på trods af larmen, syntes vi at området var hyggeligt, anderledes og det var efterhånden blevet en del af Las Vegas. Næste gang må vi prøve at besøge stedet om aften.

Downtown Container Park - Las Vegas, USA‏

Bonusinfo: Parken har åbent hver dag fra kl. 11 – 21. Restauranterne er dog åbent til 23 men efter kl. 21 er der kun adgang for voksne over 21.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center