Downtown Container Park – Las Vegas, USA‏

Downtown Container Park ligger i det nye område i Downtown. Hele Downtown området i Las Vegas er ved at blive udvidet for, at tiltrække flere mennesker. The Mob museum er et eksempel og en af de nyeste attraktioner er Downtown Container Park som åbnede i slutningen af 2013. Downtown Container Park ligger meget tæt på Fremont Street, lidt nede af en sidegade.

Downtown Container Park, Las Vegas

Downtown Container Park, Las Vegas

Downtown Container Park, Las Vegas

Baggrunden for Downtown Container Park

Efter at have ryddet et gammelt motel benyttes grunden nu til denne park. Området er opbygget af containeren og i midten ligger en stor legeplads. Det er meget råt med containernes kolde udseende. Det er samtidig det der gør, området anderledes og det oser af innovativ kultur.

Ideen med området er, ud over at være et samlingspunkt, også at kunne give fodfæste for iværksættere der vil starte forretning men ikke har råd til et rigtigt etableret sted. Der er masser af specielle arrangementer med b.la. koncerter og området er ikke ment som at skulle være stationær, men som et område i konstant udvikling og forandring

Vores oplevelse af Downtown Container Park

Stedet emmer af en kunst og kultur. Her oplevede vi ikke kædevare butikkerne men små personlige butikker. Der er området masser af cafeer og restauranter. Las Vegas har endnu engang lavet et område, hvor der er mulighed for at kunne sidde udenfor og ikke inde i mørke lokaler. Det er så skønt!

Downtown Container Park, Las Vegas

Downtown Container Park, Las Vegas

Downtown Container Park, Las Vegas

Ikke optimalt at besøge stedet en eftermiddag

Vi besøgte stedet en eftermiddag og da de andre besøgene primært var børnefamilier, overskyggede børnenes larm desværre vores samlede oplevelse. Stedet har også lavet et meget specielt regelsæt for de besøgende i Downtown. Ret usædvanligt i en by som Sin City med regler.

Container Park kan besøges om aftenen, hvor det kun er tilladt for folk over 21 år. Så et aftenbesøg står stadig på vores liste, over ting der mangler at blive oplevet i Las Vegas.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.