Road Trip – Las Vegas til San Francisco, USA

Road Trip – Las Vegas til San Francisco, USA er den sidste og tredje etape, af vores lange spændende road trip på tværs af USA. Den første del gik fra Chicago til Denver. Anden del var fra Denver til Las Vegas. Vi havde herefter nogle fantastiske dage i Las Vegas, inden vi kørte den sidste del af turen frem til San Francisco.

Road Trip - Las Vegas til San Francisco, USA

Road Trip – Las Vegas til San Francisco

Vi har tidligere kørt road trip – Las Vegas til San Francisco, så denne gang skulle vi opleve noget nyt. Ruten blev lagt med en blanding af nye oplevelser og en del gamle kendinger. Vi skulle selvfølgelig tilbage og køre noget af den smukke Highway 1. En vej der løber langs med Stillehavet.

Road Trip - Las Vegas til San Francisco, USA

Mojave National Preserve og Joshua Tree National Park

Vi besluttede at køre fra Las Vegas og sydpå, igennem Mojave National Preserve. Et ørkenlandskab der nærmest er lidt uhyggeligt, meget øde og med spøgelses bygninger. Vi så heller ingen biler eller mennesker over de lange strækninger, som vi kørte. Vi fik da også, kørt et lille stykke på den berømte vej Route 66.

Om Mojave National Preserve er smuk? Nej egentlig ikke, det var bart og virkede som et sted der overhoved ikke var skabt for mennesker. Vi lavede et par korte stop undervejs, men ellers var den primære mission og målet med turen sydpå, at besøge en nationalpark. En park som vi ofte har kørt forbi, men aldrig har oplevet – Joshua Tree National Park.

Efter en overnatning havde vi et fantastisk besøg i Joshua Tree National Park. En park vi gerne kommer tilbage til, inden vi fortsatte køreturen vestpå for, at komme ud til Stillehavs kysten.

Road Trip - Las Vegas til San Francisco, USA

Road Trip - Las Vegas til San Francisco, USA

Road Trip - Las Vegas til San Francisco, USA

Road Trip - Las Vegas til San Francisco, USA

Vi fandt Stillehavet

Efter en smuk oplevelse i nationalparken fortsatte vores road trip – Las Vegas til San Francisco. Turen vestpå gik over udkanten af Los Angeles og ja – vi vidste godt på forhånd, at der er meget trafik omkring Los Angeles. Men hold da op – vi havde ikke regnet med, at det var så slemt. Der var bagende varmt, solen stod ind af forruden og vi blev stegte, imens vi kæmpede os igennem de mange bilkøer.

Men efter at have kæmpet os igennem, var vi endelig ude ved Stillehavet. Et smukt og dejligt befriende syn. Vi endte i Solvang for en enkelt overnatning. Efter 4 uger væk fra Danmark var det da lidt hyggeligt, at gense denne kulisseby af Danmark og danskhed.

Road Trip - Las Vegas til San Francisco, USA

Highway 1

Turen gik herefter langs med Stillehavet på Highway 1, et dejligt gensyn og en køretur vi aldrig kan blive trætte af. Vi havde en overnatning i Monterey, men fandt desværre ikke søløverne i byen, som vi tidligere gange har nydt at besøge. Men til gengæld havde vi tidligere på Highway 1 oplevet søelefanterne, som holder til ved en stor koloni i nærheden af Hearst Castle. De fik denne gang et genbesøg.

Oplevelser nord for San Francisco

Herefter fortsatte vi direkte igennem San Francisco og op til uudforskede egne nord for byen. Heroppe oplevede vi storslået natur langs kysten ved Point Reyes National Seashore. Vi fik set de kæmpe reedwood træer i Muir Woods opdelt med en overnatning i San Rafael.

Fra Point Reyes National Seashore kørte vi på den nordlige, men stadig meget smukke Highway 1. Vi afsluttede vores lange tur med, at køre over den ikoniske bro Golden Gate. En bro som markerede vejen til vores slutdestination, San Francisco.

Road Trip - Las Vegas til San Francisco, USA

Road Trip - Las Vegas til San Francisco, USA

Tredje etape af vores Road Trip fra Las Vegas til San Francisco havde denne rute:

  • Dag 1: Las Vegas (NV) – Twentynine Palms (CA), 300 km (3,5 time)
  • Dag 2: Twentynine Palms (CA) – Joshua Tree National Park (CA) – Solvang (CA), 490 km (5,5 time)
  • Dag 3: Solvang (CA) – via Highway 1 – Big Sur (CA) – Monterey (CA), 330 km (4,5 time)
  • Dag 4: Monterey (CA) – Muir Woods National Monument – San Rafael (CA), 230 km (3 timer)
  • Dag 5: San Rafael (CA) – Point Reyes National Seashore – via Highway 1 – San Francisco (CA), 100 km (2,15 timer)

Road Trip - Las Vegas til San Francisco, USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center