Tip – Det skal du prøve i USA

Det skal du prøve i USA, er vores tips og anbefalinger til dit USA besøg. Prøv det, oplev det og forstå hvorfor USA er et dejligt rejseland med masser af oplevelser. Dette her, er bare nogle eksempler på alle de specielle oplevelser du kan få, når du besøger Guds eget land.

Tip - Det skal du prøve i USA

Tip til oplevelser i USA

Vi giver dig vores tips og anbefalinger til det som du skal prøve i USA. Måske er det første gang du besøger landet eller måske er det et genbesøg. Vi håber, at vores tips giver dig lysten til et besøg i USA. Et land, vi holder meget af om som vi har besøgt utallige gange.

Lej en bil

Lej en bil og prøv at køre i en kæmpebil. Mærk de enorme motorkræfterne fra dybet af bilen og lad dig rive med, når den tager dig med på eventyr. Gør som amerikanerne, lej en bil med automatgear og fartpilot – læn dig tilbage og nyd, at køre på de 8-10 spors enorme motorveje. Et land, hvor vejene er fantastiske at køre på og altid er vedligeholdt.

Tip - Det skal du prøve i USA

Spis på en Diner

Spis på en amerikansk Diner, sid i en bås og smag den tynde diner kaffer. Få gratis opfyldt din kaffe løbende, fornem stemningen og bestil et måltid mad. Her kan du opleve at kunne købe det, for få penge. Spis dit ofte middelmådige måltid mad, i en hyggelig diner med en meget autentisk stemning.

Tip - Det skal du prøve i USA

Oplev vidderne

Vidderne kan virke uendelige og det skal du prøve i USA. Mærk uendelighedsfølelsen, se de enorme vidder og bliv imponeret over den fascinerende natur. Fornem at du er helt alene, der er ingen biler eller mennesker og tillad dig at drømme.

Tip - Det skal du prøve i USA

Prøv en amerikansk pandekage

En af de mange typiske madopleveler i USA er pandekager. Pandekager som amerikaneren spiser på alle tider af døgnet men helst til deres morgenmad. Smag en af de tykke, luftige pandekager som i USA serveres men ahornsirup og smør – og eller bacon. Gør som amerikanerne og spis det til din morgenmad.

Tip - Det skal du prøve i USA

Tal med de lokale

Amerikanerne er imødekommende, venlige og nysgerrige. De vil meget gerne i dialog med dig. Tal med dem, svar når de spørger dig:

Hvor kommer du fra? Har du det godt?

Almindelige spørgsmål som du ofte vil støde på. De vil gerne hjælpe dig og informere dig, så gå i dialog med dem, svar på spørgsmålene eller start selv en samtale. Du vil så opleve, hvor venlige amerikanerne er.

Tip - Det skal du prøve i USA

Tag på Road Trip

Det enorme land er skabt til road trip. Mærk frihedsfølelsen imens du suser igennem smukke landskaber. Stop op når du har lyst, se seværdighederne, bliv forført af naturen og oplev de hyggelig små byer. Føl dig privilegeret, få lykkefølelsen og mærk storheden i dette smukke land.

Tip - Det skal du prøve i USA

Oplev en storby

Storbyerne i USA er fascinerende, ofte med masser af skyskrabere, puls og liv. New York er selvfølgelig en oplagt storby at besøge men der findes storbyer i USA som er lige så eller mere spændende. Storbyer som er anderledes og charmerende på deres helt egen måde. Prøv at opleve storbyer som f.eks. Boston, Chicago, San Francisco, Denver, Miami eller hvad med Seattle.

Tip - Det skal du prøve i USA

Oplev flere delstater

Oplev flere delstater og ikke kun den du lander i, ved din ankomst til USA. Oplev at hver delstat er helt sin egen. Kulturen, lovene og mentalitet er meget forskellige mellem de forskellige delstater, så derfor skal du prøve at opleve flere af dem. USA’s delstater er næsten som Europas lande, hvor hver stat er helt sin egen.

Tip - Det skal du prøve i USA

 Besøg en nationalpark

Nogle af de bedste naturopleveler, får du i USA’s nationalparker. Besøg en eller flere og oplev storslået natur, som helt sikkert vil tage pusten fra dig. Nationalparker som amerikanerne værner om, holder af og som de selv er storforbrugere af. Udbuddet er enormt og hver park er helt sin egen men sine specielle oplevelser og natur.

Tip - Det skal du prøve i USA

Spis en burger

Et besøg i USA skal selvfølgelig indeholde, at du smager en burger. USA er burgerland og her finder du masser af muligheder for at spise en burger. Smag en saftig burger fra landet som opfandt dem. En burger der som oftest serveres med pomme frites og masser af ketchup. Køb den i en drive thru, på en diner eller et af de mange fastfoodsteder som der findes i USA.

Tip - Det skal du prøve i USA

Shop i et Outlet

Ingen tur til USA uden shopping. USA er paradis for shopping men deres tilbud, deres kupon kultur og det store udbud. Prøv at shoppe i et Outles, få masser for pengene og køb dig fattig i udgået mærkevarer. Et Outlet, hvor du som dansker, vil finde det billigt at shoppe.

Tip - Shopping med rabat i Outlets Malls i USA

Prøv en Drive thru

I USA kan eller skal du køre til alt, det er nemlig bil landet over alle bil lande. Prøv at købe din kaffe i en drive true, måske en burger eller hvad med at hæve dine penge, i en drive thru bank. Der er masser af muligheder for at prøve drive thru og det skal du prøve i USA. En anderledes og unik oplevelse.

Tip - Det skal du prøve i USA

Sov på et motel værelse

Hver motorvej eller Highway som det kaldes i USA, har moteller i deres nærhed. Prøv at sove på et motel værelse. Parker din bil udenfor værelset, oplev hvor nemt du kan stoppe for en overnatning og dagen efter kommer hurtigt videre på Highwayen igen. Et værelse som ikke er luxuriøst, som indeholder og ser næsten ens ud, alle vegne i alle stater. På motellerne kan du sove for rimelige penge og indtage din morgenmad, inden du tager videre.

Tip - Det skal du prøve i USA

Besøg et territorium i Caribien

USA har territorier Caribien, som du skal prøve at besøge. Besøg, vores tidligere egen øer, Amerikanske Jomfruøer eller måske Puerto Rico. Oplev den caribiske stemning, det tropiske klima og de lækre strande. Du vil herude opleve, at der ikke er særlig meget amerikansk, over disse territorier andet end tilhørsforholdet.

Tip - Det skal du prøve i USA

Prøv en hvalsafari

En hvalsafari er der masser af muligheder for at prøve i USA. Om det er i enten Atlanterhavet eller Stillehavet. De enorme kystlinjer tilbyder dig masser af muligheder, for at se disse kæmper i deres rette element. En oplevelse der er storslået og vil give dig en oplevelse for livet.

Tip - Det skal du prøve i USA

Se en bison

Bisonen er så amerikansk som det kan blive.  En tur til USA, vil derfor indeholde at du oplever at se en bison. Se det enorme dyr i en af de mange nationalparker. Fornem dens enorme størrelse, forstå hvorfor den er fascinerende og føl dig hensat til tidligere tiders cowboyfilm. Den største flok af bisoner, kan du opleve i Custer State Park hvor hundredvis af bisoner lever.

Tip - Det skal du prøve i USA

Bad i havet

Mulighederne for at bade i havet i USA er stor. Om du vælger verdenshavene Stillehavet, Atlanterhavet eller måske den Mexicanske Golf. Men en ting er sikkert, en badetur i et af havene, det skal du prøve i USA. Måske det skal være en svømmetur eller snorkel – og eller dykker tur, ved de smukke Keys Islands i Florida som skal prøves.

Tip - Det skal du prøve i USA

Oplev servicen

Servicen i USA er helt unik, så det skal du prøve i USA. Prøv at bestil din mad, oplev at tjeneren spørger dig:

Hvordan smager det? Er alt er ok? Kan jeg hjælpe dig?

Eller prøv at gå ind i en tøjbutik, kig på tøjet og oplev, at du får dit eget omklædningsrum med navn på. Oplev en medarbejder der hjælper dig, spørger til dig og kommer med forsalg. Eller hvad med en tur til supermarked, hvor der står ansatte i indgangen som siger:

Velkommen til f.eks. Wallmart, håber du får en god dag.

Tip - Det skal du prøve i USA

Besøg Hawaii

Hawaii øerne som ligger langt ude i Stillehavet, skal du prøve at besøge når du er i USA. Skønheden på disse øer overgår alt. Prøv at tage på ø-hopping imellem øerne, oplev hvor forskellige de er og at Hawaii er et sandt paradis med gudesmuk natur.

Tip - Det skal du prøve i USA

Det skal du prøve i USA

Vi håber, at vi har givet dig nogle ideer og tips. Tips du kan bruge til din næste rejse til USA eller måske til din første i dette indlæg: Det skal du prøve i USA. Et land som vi holder utrolig meget af og har besøg utallige gange og vi kommer hele tiden tilbage, til Guds eget land.

Tip - Det skal du prøve i USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center