Tip til to billige transport oplevelser i Hong Kong

Tip til to billige transport oplevelser i Hong Kong. Det behøver, ikke altid at koste en masse penge at få gode oplevelser i en storby. I Hong Kong har vi haft to billige transport oplevelser, som har været super gode oplevelser og de kostede os kun ca. DKK 2 pr. stykket.

A Symphony of lights - Hong Kong 2015

Tip til to billige transport oplevelser i Hong Kong

De to billige transportoplever, har været sejlture med færgen og masser af køreture med sporvognene. Vi fik i sporvognene, desuden også muligheden for at være sammen med de lokale og dermed få en fornemmelse af, hvordan hverdagen leves i Hong Kong. Derfor giver vi dig, vores tip til to billige transportoplevelser i Hong Kong.

Star Ferry

Star Ferry sejler i pendulfart i strædet mellem Hong Kong øen og Kowloon. De benyttes nu næsten kun af turisterne, efter der er blev bygget 2 tunneler under strædet. Star Ferry har sin oprindelse fra 1880 og er en af de ældste pendler kulturer.

Turen koster ca. DKK 2 og er nok en af de billigste sightseeingture ture vi har prøvet. Hyggeligt selvom turen desværre hurtigt er overstået, men smukt at se byen fra vandsiden.

Hong Kong

To billige transportoplevelser - Hong Kong 2015

Dobbelt dækker sporvognen

En anden billig transport oplevelse, er en tur i de meget anderledes udseende sporvogne som er meget høje og super smalle. Sporvognene er meget markante i gadebilledet, med deres farverige og forskellige reklamer. Vi tvivlede dog lidt på, om de ville væltede eller ej, på grund af deres usædvanlige udseende.

Vi har brugt denne sporvognene adskillige gange. Det har alle gangene været en god oplevelse især når vi har kunne sidde øverst oppe. Her har vi haft en rigtigt god udsigt, kunne se livet i byen ovenfra sammen med de lokale imens sporvognen har kæmpet sig igennem byen. Det er desuden en meget billig transportoplevelse. Vi betalte, da vi stod af ca. DKK 2 og denne pris var uanset, hvor langt vi havde kørt.

Tip: Husk lige penge HKD 2,30 ( 2015 priser)

To billige transportoplevelser - Hong Kong 2015

Hong Kong

To gode billige oplevelser i Hong Kong.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.