Turen går til Kühlungsborn – Tyskland

I samarbejde med Ostseebad KühlungsbornI morgen starter vi vores bil og nye eventyr kan begynde. Turen går til Kühlungsborn i Tyskland hvor vi skal opleve byen og området, over de næste 5 dage. Vi glæder os meget og ser frem til, at opleve den Tyske Riviera helt tæt på.

Turen går til Kühlungsborn - Tyskland

Kühlungsborn

I samarbejde med Touristik- Service- Kühlungsborn har OnTrip.dk aftalt, at vi de næste dage vil sætte fokus på den Tyske Riviera og Kühlungsborn. Vi håber meget, at flere danskere får øjnene op for den smukke og hyggelige badeby ved Østersøen.

Med kort afstand fra Danmark, tager vi færgen fra Rødby til Puttgarden og efter et par timers kørsel er vi fremme ved Kühlungsborn, der ligger i regionen Mecklenburg-Vorpommern.

Turen går til Kühlungsborn - Tyskland

Her skal vi bo

Vi skal opleve, to meget forskellige hoteller under vores ophold i Kühlungsborn.

Foreløbige planer og ønsker for vores besøg til Kühlungsborn

Følg vores oplevelser, når turen går til Kühlungsborn – Tyskland

Selvom vejrudsigten her i slutningen af februar, ikke er den bedste, håber vi på lidt godt vejr, så vi kan tage en masse gode billeder, fornemme byen og få en dejlig oplevelse. Vi vil over de næste dage, fortælle om alle vores oplevelser og inspirere mange flere danskere til, at rejse til Kühlungsborn. Senere vil der også komme anmeldelser og rejseberetninger på OnTrip.dk

Så følg med over de næste dage, hvor vi vil poste billeder, live videoer og lave opslag fra Kühlungsborn.

Vi poster under de to hashtags:  #kuhlungsborn og #tyskeriviera

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center