Verdens eneste Corn Palace – Mitchell, USA

Verdens eneste Corn Palace findes i Mitchell. En bygning der er udsmykket med vægmalerier og andre afgrøder. Alle malerierne er lavet af majs og andre kornsorter. Smuk og unik på alle måder og et meget anderledes syn som du her kan opleve.

Corn Palace – Mitchell, USA

Corn Palace – Mitchell, USA

Verdens eneste Corn Palace

Vi tog en afstikker fra motorvejen og tog et kig på, denne specielle bygning en sen eftermiddag. Du kan også komme indenfor i bygningen. Desværre var det for sent, til at vi kunne opleve verdens eneste Corn Palace indenfor men bygningen kan bestemt også bare opleves udefra.

Bygningen og dekoration

Bygningen er dekoreret med vægmalerier, som er lavet af majs og andre kornsorter. Mønstrene skifter hvert år, afhængige af de lokales påfund. Stedet praler af at være verdens eneste Corn Palace og det er berettiget. Vi tror ikke, at der findes tilsvarende mærkelige men også fascinerende udsmykning af en bygning ret mange andre steder i verden.

Corn Palace – Mitchell, USA

Corn Palace – Mitchell, USA

The Corn Palaces formål

The Corn Palace har til formål at være mødested for koncerter, sportsbegivenheder, udstillinger og lokale arrangementer. Hvert år er der Corn Palace Festival i byen, som bliver afholdt på høsttidspunktet i september. Da vi besøgte The Corn Palace var bygningen tema ”2016 Rock of Ages” hvor forskellige lokale kunstnere, har lavet dekorationer på bygningen af bl.a. Elvis og Willie Nielson.

Verdens eneste Corn Palace – Mitchell, USA

Corn Palace – Mitchell, USA

Corn Palace – Mitchell, USA

Vi nød vores stop ved Corn Palace

Om bygningen uden dekorationer er køn, eller om den skal ligne noget fra Asien eller Mellemøsten ved vi ikke. Men særpræget er den i hvert fald, som den står der midt på en lille vej i USA og stikker ud med sine tårne og minirater.

Vi nød vores korte ophold og bruge lidt tid på at kigge på de flotte dekorationer, som det må have taget utrolig lang tid at lave. Vi kiggede på farvespillet og den fantasi der skal til for, at kunne kreere sådanne kunstværker. Corn Palace mener også selv at de er et ikon i USA og det er måske rigtig. Men uanset hvad så gav det os et dejlig tiltrængt afbræk, fra den på lange og trivielle motorvejskørsel.

Corn Palace – Mitchell, USA

Corn Palace er bestemt værd at besøge.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 63 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Læs Privatlivspolitik

Følg os på kommende rejser:

Thailand – hvor ukendte områder skal udforskes, bounty øer besøges og livet skal nydes i pulserende Bangkok. 

OnTrip.dk
CVR: 37901598

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Translate »

Privacy Preference Center