7 typiske New England oplevelser – USA

Der er 7 typiske New England oplevelser, som du kan få under dit besøg til New England. Et område i det østlige USA som består af hele 6 stater. Alle stater, som er meget engelsk præget og de har nogle hel specielle kendetegn.

7 typiske New England oplevelser - USA

7 typiske New England oplevelser

New England er kendt for sine enorme skove, små byer, Atlanterhavet, bjergene og berømt for sit imponerende smukke løvfald om efteråret. Området hedder ikke New England for ingenting, for det er amerikansk på en meget engelsk måde. Der er dog nogle ting som er meget kendetegnede for New England og vi giver dig vores bud på 7 typiske New England oplevelser.

7 typiske New England oplevelser - USA

1. De overdækkede træbroer

De overdækkede træbroer er en ægte New England-specialitet som du vil kunne opleve, mange steder i området. Det er nok den mest særpræget, af de 7 typiske New England oplevelser. Broer der er udformet i forskellige størrelser, farver og længder. Ved hver bro er der et nummer, så hvis du vil jagte dem alle, har du rig mulighed for at holde styr på dem.

Mange af dem er over 100 år gamle og det er især i staterne Vermont og New Hampshire, hvor du kan opleve dem. To stater med masser af vandløb og floder hvor de er bygget, så du kan passere vandet. Hvordan traditionen med at bygge disse broer opstået, er lidt uklart men smukke er de.

7 typiske New England oplevelser - USA

7 typiske New England oplevelser - USA

7 typiske New England oplevelser - USA

2. Hummerburer og lobsterroll

Du vil i New England området kunne se masser af hummerburer, især i staten Maine. Hummerburene bliver brugt til at fange den populære Maine hummer. En hummer som efter sigende er den mest delikate hummer i verden.

Hummeren fanges ude i Atlanterhavet og den vejer mellem 0,5 til 4 kg. Hummerne bliver ofte tilberedt og solgt som en lobsterroll. Det er en slags hotdog hvor der i “pølsebrødet” lægges hummer indeni og derefter kan du tilsætte, alle mulige former for dressinger.

7 typiske New England oplevelser - USA7 typiske New England oplevelser - USA

7 typiske New England oplevelser - USA

3. Fyrtårnene

En meget typiske New England ting, er alle deres fyrtårne. Der er nu noget helt specielt ved disse majestætiske fyrtårne, som du kan opleve mange steder ved kysten i New England. De står smukt og malerisk, ved den nogle gange forrevne kyststrækning og advarer skibene. Mange af de ikoniske fyrtårnene i New England, er flere hundrede år gamle.

7 typiske New England oplevelser - USA

4. Ahornsirup

Ahornsirup er nok den af de 7 typiske New England oplevelser som er kendt over hele verden. En sirup der har den bedste smag i verden. Du vil opleve, at der er masser af sirupsgårde i New England, hvor den produceres. På disse gårde er der ofte et gårdudsalg, hvor du har muligheden for at købe den, få smagsprøver og købe forskellige produkter der er lavet af sirup.

Der høstes fra ahorntræerne fra midten af februar til midten af april. I den periode kan du opleve at komme helt tæt på og se, hvordan det foregår. Der skal bruges hele 50 liter saft fra træerne, for at kunne producere en liter sirup.

7 typiske New England oplevelser - USA

5. Moose skiltet

Du vil ikke kunne undgå at se Moose skiltet, når du kører rundt i New England. En evig påmindelse og advarsel om, at du er tæt på de store skove og naturen. Elgen er et enormt dyr, som kan blive næsten 2 meter og veje 800 kg. Der sker desværre masser af uheld i trafikken hvert år, når biler støder ind i elge som krydser vejene.

7 typiske New England oplevelser - USA

6. De røde huse og de hvide trækirker

Du vil i New England opleve de smukke røde huse. De finder overalt og passer smukt ind landskabet. Husene har en lidt sjov form og ligner mest af alt en lade og de er meget høje. I bybilledet vil du også se de små hvide kirker. De er ofte bygget i træ og ligger smukt på hovedgaden, i de mange små hyggelige byer.

7 typiske New England oplevelser - USA

7 typiske New England oplevelser - USA

7 typiske New England oplevelser - USA

7 typiske New England oplevelser - USA

7. Kirkegårdene

I USA oplever du ikke så ofte synlige kirkegård, på nær lige den kendte militær kirkegård Arlington i Washington D.C. I New England derimod, ser du til gengæld masser af kirkegårde. Der ligger ofte en kirkegård i udkanten af de små landsbyer. Kirkegårde som ser meget europæiske ud og ligner dem i de små landsbyer som du ser i Nordeuropa.

7 typiske New England oplevelser - USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 77 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejse:

Det store Sydafrika Roadtrip
– Blyde River Canyon, Kruger, Eswatini, Garden Route og meget mere

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center