Arlington National Cemetery militærkirkegården – Washington D.C., USA

Arlington National Cemetery militærkirkegården, ankom vi til efter en kort køretur fra Downtown Washington D.C. En kirkegård som vi over årene, har set mange gange i film og serier. En kirkegård som vi forbinder med hvide gravsten som står snorlige. I dag skulle vi opleve den.

Arlington National Cemetery - Washington D.C., USA

Arlington National Cemetery militærkirkegården

Arlington National Cemetery militærkirkegården har eksisteret siden 1864. Her ligger over 275.000 mennesker begravet. Det er primært faldne soldater fra krige, som USA har deltaget i eller været involveret i. Der bliver dagligt begravet omkring 27 mennesker på Arlington National Cemetery. I disse år er det mest soldater fra Afghanistan, som bliver begravet på militærkirkegården.

På Arlington National Cemetery militær kirkegården ligger prominente personer og afdøde politikere, blandt andet John F. Kennedy, hans kone Jacqueline og broderen Roberth Kennedy.

Arlington National Cemetery - Washington D.C., USA

Begravelsesceremonien

Begravelsesceremonien bliver foretaget alt efter, hvilken rank den enkelte soldat havde. Nu højere rank des større ceremoni. Nogle af begravesesceremonierne som bliver afholdt på Arlington National Cemetery er med orkester hvor andre er uden. Det amerikanske flag ligger på kisten. Det bliver taget af kisten og herefter foldet på en meget speciel måde. Flaget bliver herefter givet til den efterladte, for at ære den afdøde.

Arlington National Cemetery - Washington D.C., USA

De hvide gravsten

Det som er meget specielt og som gør Arlington National Cemetery ikonisk, er de endeløse rækker af hvide gravsten. De står snorlige på de enorme græsarealer. Det eneste der bryder rækkerne er nogle enkelte rækker af træer. Det er vemodigt, smukt og et specielt syn. Et meget synlig vidnesbyrd på USA’s store involvering i verden, både på godt og ondt.

Arlington National Cemetery - Washington D.C., USA

En følelsesladet oplevelse

Vi valgte at gå rundt på egen hånd men der er også mulighed for at købe guidede ture. Men uanset hvad du vælger så er hele området omgivet af en særlig stemning. Vores besøg på kirkegården, var i særdeleshed en følelsesmæssig oplevelse.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.