Anmeldelse af Airbnb lejlighed -Taipei, Taiwan‏

Anmeldelse af Airbnb lejlighed i Taipei, hvor vi boede sammen med de lokale. Airbnb formidler privat udlejning, som et alternativ til de normale hoteller og der kan lejes alt, lige fra et lille værelse til en hel lejlighed, som du har helt for dig selv. Vi havde vores debut i Taipei.

Anmeldelse af Airbnb lejlighed -Taipei, Taiwan

Indmeldt i Airbnb

Med en nyoprettet og godkendt konto hos Airbnb, gik vi på jagt efter en lejlighed i Taipei. Vi fandt en lejlighed, som vi mente passede til vores behov, med overskriften “Modern apartment@Tai Power mrt” og den efterfølgende dialog med ejeren, gik rimelig godt. Udover bookning af lejligheden, tilbød ejeren også at vi for et beløb, kunne blive afhentet i lufthavnen.

Vores ankomst til lejligheden

Som planlagt blev vi afhentet i lufthavnen, hvor et skilt med vores navn mødte os ved ankomsten. Efter omkring en times kørsel, var vi fremme ved lejligheden, der skulle være vores hjem de næste 5 nætter. Ved vores Airbnb lejlighed i Taipei, blev vi budt velkommen af en veninde til ejeren.

Vores første umiddelbare indtryk af gaden, hvor vi skulle bo, var måske ikke lige det vi havde forventet. En smal lille gyde, fyldt med masser af parkeret scootere og en opgang som virkede meget trist og mørk. Men da vi kom op til 2. sal, hvor lejligheden lå, blev vi glædeligt overrasket, for de billeder vi havde set på Airbnb svarede rimelig godt til virkeligheden.

Veninden til ejeren fortalte om tv, internet og at vi ikke måtte have sko på indenfor, ellers var hun ikke speciel informativ. Der var dog en bog med alle husreglerne, som vi kunne læse.

Anmeldelse af Airbnb lejlighed -Taipei, Taiwan

Indhold i lejligheden

Lejligheden indehold 3 soveværelser med queen size senge. To badeværelser, hvor det ene var med brusekabine og det andet badekar.

Der var en stor stue med en stor sofa, stort fladskærms-TV, spisebord med stole til fire personer og et køkken med køle- og fryseskab samt en lille ovn. Desuden var der i lejligheden, et langt smalt rum som var et stort garderobeskab. Virkelige lækkert!

I lejligheden var der gjort en del ud af at gøre det hyggeligt med pynt, puder samt lidt nips og der var lagt en masse rene håndklæder frem til os. Der var også et lille udendørs område (altan) hvor der stod vaskemaskine og et tørrestativ.

Umiddelbart var det jo en kæmpe drømmelejlighed, beliggende midt blandt de lokale, som vi havde ønsket, men desværre var der ikke ordentligt rent. Det trækker derfor meget ned, i denne anmeldelse af Airbnb lejlighed – Taipei.

Anmeldelse af Airbnb lejlighed -Taipei, Taiwan

Anmeldelse af Airbnb lejlighed -Taipei, Taiwan

Anmeldelse af Airbnb lejlighed -Taipei, Taiwan

Anmeldelse af Airbnb lejlighed -Taipei, Taiwan

Anmeldelse af Airbnb lejlighed -Taipei, Taiwan

Beskidt og manglende køkkenting

På overfalden virkede der rent og positivt var badeværelserne og soveværelserne rimelig rene. Men mange steder især i køkkenet, var der ikke gjort ordentlig rent i lang tid og det var medvirkende til at hele lejligheden, virkede lidt snusket.

Derudover trækker det også ned i vores anmeldelse af Airbnb lejlighed -Taipei, at det ellers fine køkken, ikke gav mulighed for at lave mad, da der var kun 2 små gryder, en grydeske, fire små og fire store tallerkener, knive, gafler og 4 krus – det var alt. For eksempel var der ingen skarpe knive, ingen skærebræt eller ingen glas.

Anmeldelse af Airbnb lejlighed -Taipei, Taiwan

Internettet

Når du som os, var tre personer afsted, har vi en del udstyr der gerne vil på internettet. Derfor så vi frem til frit internet der fulgte med i lejen. Internettet virkede ok, hastigheden var også fin uden at være direkte hurtig. Men vi kunne kun have 4 enheder på samtidig, hvilket var en irriterende og en underlig begrænsning som trækker ned i vores anmeldelse af Airbnb lejlighed – Taipei.

Omgivelserne

Det meget positive og en medvirkende årsag til vores valg, af denne lejlighed var beliggenheden, som var 2 minutters gang fra metroen og 10 minutter fra Shida night market.

Dette levede lejlighed helt op til og metrostation var kun et par minutters gang væk. Derudover indehold nærområdet masser af liv, indkøbsmuligheder og masser af spisemuligheder lige i nærheden, så en rigtig god beliggenhed. Ting som er med til at trække op i vores anmeldelse af Airbnb lejlighed -Taipei.

Anmeldelse af Airbnb lejlighed -Taipei, Taiwan

Anmeldelse af Airbnb lejlighed -Taipei

Normalt vurderer vi hotellerne med en generel vurdering på mellem 1 og 5 stjerner. Vores første Airbnb lejlighed skal selvfølgelig også vurderes. Den manglende rengørings trækker meget ned, selvom selve lejligheden var lækker.

Overordnet var vi glade for vores lejlighed og vi havde 5 gode dage. Teksten med lejlighedsbeskrivelsen og de billederne vi havde set på forhånd, stemte fint overens med virkelighed. Men det samlede billede bliver ødelagt af dårlig rengøring og det trækker væsentligt ned, i vores anmeldelse af Airnb lejlighed – Taipei.

Så i forhold til prisen, og den manglende rengøring var lejligheden alt for dyr, så desværre var vores debut i vores Airbnb lejlighed i Taipei, ikke helt vellykket.

Men vi er ikke afskrækket og muligheden for, at leje en hel privat lejlighed, vil bestemt være med i vores overvejelser på kommende rejser.

Vi giver derfor kun 3-stjerner ud af 5.

Anmeldelse af Airbnb lejlighed -Taipei, Taiwan

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.