Anmeldelse af Creekside Inn – Bishop, USA‏

Anmeldelse af Creekside Inn i Bishop som er et godt motel. Bishop er en by som er et oplagt overnatningssted, hvilket byen også bærer præg af.  Det kan være enten efter et besøg i Yosemite nationalpark eller fra en tur til Lake Tahoe, inden du kører videre. I vores tilfælde er det næsten altid på vores vej til Las Vegas.

Anmeldelse af Creekside Inn - Bishop, USA‏

Bishop en motelby

Bishop er en lille by på ikke meget mere end 3.500 indbyggere og mindst lige så mange turister. De billige moteller, som f.eks. “Motel 6” ligger langs hovedgaden, som perler på en snor. Vi har tidligere overnattet på Vagabond, men vi har to gange overnattet på Creekside Inn. Støttet af gode anmeldelser fra TripAdvisor faldt valget på Creekside Inn. Denne Inn, eller motel som ligger ved en lille bæk, er et forholdsvis stort sted med masser af værelser.

Anmeldelse af Creekside Inn - Bishop, USA‏

Værelset

Vi fik tildelt et værelse på 2. sal, som var den øverste etage. Værelset virkede, som hele motellet ordentligt og indbydende. Air-conen var tændt, i modsætning til alle andre steder, vi har boet. Værelset var med det samme behagelig, da vi trådte indenfor. Et dejligt tilflugtssted for de udendørs temperaturer som denne dag, var på 42 grader.

Værelset var med 2 queen size senge, skrivebord, opbevaring, køleskab, stort fladskærms-tv, stole og bord. Der var et badeværelse med vaskeområde udenfor og ellers øvelsen op i badekarret for at bruse dig.

Der var en lille altan med møbler, hvor der var udsigt til bjergene. Desuden gratis rimelig velfungerende Wi-Fi.

Anmeldelse af Creekside Inn - Bishop, USA‏

Anmeldelse af Creekside Inn - Bishop, USA‏

Faciliteterne

Der var på hotellet en swimmingpool og masser af hyggelige sidde-områder langs med bækken. Der var et velfungerende gratis gæstevaskeri. Der var morgenmad inkluderet i overnatningen og eftermiddags cookies med kaffe – og eller te eller lidt koldt at drikke.

Vores anmeldes af Creekside Inn er positiv. Det var ikke luksus, men det hele fungerede. Der var rent og meget velholdt. Det var bestemt værd at give de få ekstra penge, for et ophold på Creekside Inn i stedet for et lavprismotel. Vi kommer gerne igen og vores anmeldelse er derfor positiv

Vi giver 4 stjerner ud af 5 mulige stjerner.

Anmeldelse af Creekside Inn - Bishop, USA‏

Anmeldelse af Creekside Inn - Bishop, USA‏

Nyt besøg i 2014 (april)

Vi besøgte Creekside Inn igen i april 2014, vi fik denne gang tildelt et helt nyrenoveret værelse på 2. sal med udsigt over den lille bæk og swimmingpoolen. Værelserne havde fået en update og virkede meget friske, rene og meget mere moderne.

Der var desuden et helt nyt badeværelse, så i stedet for badekarret, var der nu blevet lavet et stort meget behageligt bruseområde. Indholdet på værelset var det samme som tidligere men det var helt klart, utrolig lækkert og bestemt ikke det vi normalt vil forbinde med et værelse på et motel, men nærmere et lækkert hotelværelse.

Denne gang fik vi også morgenmad som var inkluderet i værelsesprisen. Det var varme retter, juice, brød, kaffe og te og frugt, enkelt men lækkert.

Anmeldelse af Creekside Inn - Bishop, USA‏

Anmeldelse af Creekside Inn - Bishop, USA‏

Anmeldelse af Creekside Inn

Anmeldelse af Creekside Inn er meget positiv og vi var meget tilfredse med vores ophold. Værelserne var lækre, servicen i top og omgivelserne smukke. Vi kommer gerne igen.

Vi giver 4 stjerner ud af 5 stjerner.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge, hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Anmeldelse af Creekside Inn - Bishop, USA‏

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.