Anmeldelse af Orbost Motel – Orbost, Australien

Anmeldelse af Orbost Motel som blev vores valg som overnatningssted. Det var lidt tilfældigt, at vi læste motellets rigtige gode anmeldelser på TripAdvisor. Vores efterfølgende undersøgelse, vækkede kun yderligere lyst til at have en overnatning på Orbost Motel, selvom selve området hvor motellet ligger, ikke er noget særligt.

Orbost Motel

Faciliteter

Orbost Motel er et mindre motel der ligger lidt ude for byen og er meget nyt. Uden at vi vidste, at der var noget der kunne hedde det men Orbost Motel er et “boutique motel”. Meget lækkert og i en speciel byggestil.

Der er på området fælles mulighed for at grille og der er et spabad, afhængig af årstiden som kunne benyttes. Beplantningen omkring motellet bestod af oliventræer og nytteplanter bl.a. chilier og tomater. Der var desuden mulighed for gratis vask, og fri Wi-Fi. Et Wi-Fi der dog ikke virkede fra udbyderen side, det meste af aften.

Orbost Motel

Orbost Motel

Værelset

Vores værelse bestod af 2 kæmpe queen size senge, lille tekøkken med køle – fryseskab og skønt for os, som elsker kaffen, en espresso maskine (Nespresso) med tilhørende mælkevarmer. Selvfølgelig var der så god service så der var selvfølgelig mælk i køleskabet. Der var skrivebord men stol, opbevaring som dog ikke var et klædeskab og et superlækkert badeværelse.

Udenfor havde hvert værelse, en lille bænk hvor du kunne sidde og nyde udsigten til nytteplanterne.

Orbost Motel

Orbost Motel

Orbost Motel

Anmeldelse af Orbost Motel

Osbort Motel leverede den indtil videre, bedste seng vi længe havde sovet i. Det hyggelige værelse og omgivelser må betegnes som boutique og var en rigtig god oplevelse. Vi fik desuden en rigtig god service, af det unge værtspar.

Samlet, og sat i forhold til at det var et motel og en anden placering og hvis internettet havde virket, ville det havde være tæt på topkarakter. Det skal også bemærkes, at Orbost Motel holder en lidt dyrere overnatnings pris, end de andre moteller vi har besøgt.

Samlet giver vi 4 stjerner ud af 5 stjerner.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.