Anmeldelse af The Grampians Motel – Halls Gap, Australien

Anmeldelse af The Grampians Motel som er beliggende ved Halls Gap i Grampians National Park. Stedet blev delvis valgt, fordi det er placeret i et område med frit levede kænguruer. Vi blev da heller ikke skuffede, allerede ved indkørslen fra vejen til motellet, så de første 10-20 kænguruer. De gik og åd græs på et stort græs areal foran motellets bygningerne.

The Grampians Motel

Check in

Efter vi have parkeret vores bil, gik vi op mod receptionen. WOW oppe foran døren til receptionen, stod der en fuldvoksen oprejst han kænguru på små 2 meter. Vi har dog aldrig før prøvet at blive modtaget af en kænguru – fantastisk syn. Han blev dog hurtig vifte væk af en af de ansatte. Vi havde da også umiddelbart vores betænkeligheder ved at gå ind i receptionen, når denne kæmpe stod der, han var vildt stor og så lidt skræmmende ud.

The Grampians Motel

The Grampians Motel - Halls Gap, Australien

Værelset

Vi parkerede vores bil, lige udenfor vores værelse som var et familieværelse. Det indeholdte en queen size seng og to enkelt senge, så der var nok at vælge imellem. Det var et stort rum som også have et spisebord med stole, fladskærms tv, opbevaringsmuligheder og fungerende ældre badeværelse.

Værelset var dog en anelse mørkt, men velfungerende. Heldigvis var der god opvarmning på værelset, for det havde vi virkelig brug for. Der var isende koldt om aften og om natten.

The Grampians Motel

The Grampians Motel - Halls Gap, Australien

Faciliteter

Der var desuden mulighed for at sidde på en bænk lige udenfor døren. Her kunne vi nyde den smukke omkringliggende natur. På motellet var der desuden en swimmingpool og mulighed for at benyttet gæstevaskeriet.

Motellet havde deres “The Views” restaurant, bar og cafe. Her serverede de morgenmad, frokost og aftensmad. Den australsk-italienske kok, lavede maden som var af en rimelig god kvalitet og til nogenlunde priser.

Wi-Fi var gratis men fungerede desværre kun i restauranten og omkring receptionen, selvom der også skulle være fri internet på værelset. Så ØV!

The Grampians Motel

The Grampians Motel

The Grampians Motel

Anmeldelse af The Grampians Motel

Beliggenheden var dog alt midt i en nationalpark, ret vildt. Vilde fritgående kænguruer, der kom helt hen til bygningerne og “hilste på”, blandet med storslået udsigt over bjergene og omgivet af skov. Et helt unikt sted, hvor der var en venlig og næsten familiær service. Vi kan kun give gode anmeldelser til dette sted.

Vi giver 3 stjerner ud af 5.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.