Anmeldelse af Lorne Coachman Inn – Lorne, Australien

Anmeldelse af Lorne Coachman Inn som er et hyggeligt motel. Det ligger i Lorne by, dejlig tæt på centrum af byen. Vi havde en rigtig super check-in med god service. Det venlige værtspar var meget villige, til at fortælle om stedet og området.

Værelset

Vi fik tildelt et værelse på 2. sal hvor der udenfor værelset var en svalegang. Værelset indeholdt en queen size seng, en sofa og siddeområde med stole. Der var et lille fladskærms-TV, opbevaring og et ret lækkert badeværelse med stort bruseområde.

Der var et stort køkken med køleskab og alt hvad der var nødvendigt for at bruge et køkken. Wi-Fi der fungerede rimeligt og som var gratis. Der var desuden gratis parkering.

Best Western Lorne Coachman Inn

Best Western Lorne Coachman Inn - Lorne, Australien

Best Western Lorne Coachman Inn - Lorne, Australien

Bonus oplevelse

Om morgen blev vi vækket, meget tidligt, af en masse fugle som larmede. Hyggeligt hvis du som os, skulle op og videre. Der var masser af latterfugle og kakaduerne lige udenfor vores dør og vi kunne næsten ikke løsrive os, fra denne dejlige bonus oplevelse. Ret vildt at være så tæt på de vilde, nysgerrige drillesyge fugle.

Best Western Lorne Coachman Inn

Best Western Lorne Coachman Inn

Best Western Lorne Coachman Inn

Anmeldelse af Lorne Coachman Inn

Selve værelset kunne godt trænge til en opfriskning men der var meget rent. Vi blev mødt af et meget venlig værtspar, som gav en masse gode råd og god service. Selvom der var besværligt at slæbe bagagen op ad trapperne til 2. sal, var værelset velfungerende.

Den gode beliggenhed, som var optimal i forhold til centrum af byen, trækker op i vores anmeldelse. At vi desuden fik morgenbesøg af alle fuglene, gav kun et krydderi til vores ophold.  Vi giver derfor en god anmeldelse til dette motel med den gode bonus oplevelse.

Vi giver 3 stjerner ud af 5 stjerner.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.