Anmeldelse af eat New Orleans – USA

Anmeldelse af eat New Orleans som var et sted som overraskede os positivt. Der var hyggelige lokaler, venlig betjening og superlækkert lokal sydstatsmad. Vores tre-retters middag på eat, var bestemt både en lækker og god madoplevelse. Vi kommer gerne igen og giver hermed vores anbefaling videre.

Anmeldelse af eat New Orleans – USA

Hvad er eat?

Restauranten eat, ejes af Jarred Zeringue som er født og opvokset i det sydlige Louisiana. I restauranten, serveres der lokale retter med friske landbrugsprodukter. Jarrad har forsøgt at lave en restaurant, hvor du kan spise de bedste versioner af de madfavoritter som han selv voksede op med.

Anmeldelse af eat New Orleans - USA

Hvordan fandt vi eat New Orleans?

Det kan godt være lidt svært at finde de gode spisesteder, når man kun har kort tid i en by. Vi søgte lidt på nettet, efter restauranter som der lå i nærheden af vores hotel i French Quarter og så dukkede eat, helt tilfældig op og vi besluttede os, for at besøge stedet.

Anmeldelse af eat New Orleans - USA

Lokalet på eat New Orleans

Restauranten lå, i et af de gamle smukke huse i French Quarter og allerede udefra blev vi overbevist om, at her så hyggeligt ud. Det var ikke en særlig stor restaurant men heldigvis, havde de et bord til os og dejligt, for det var ved vinduet.

Der var 4 mands borde i restauranten med hvide duge og for at give det et farvepift, mint-grønne stole. Restauranten var i to plan, adskilt af en rå murstensvæg og der var masser af spændende kunst på væggene, for restauranten udstillede værker fra de lokale kunstnere. Vi følte os, med det samme tilpas og glædede os, både til at smage maden men også til at skrive en anmelde af eat New Orleans.

Anmeldelse af eat New Orleans - USA

Vores bestilling

Vores venlige tjener kom med vores menukort og vi bestilte 2 diet-coke. Vi havde nemlig for lidt siden, siddet på Lafitte’s Blacksmith Shop Bar og drukket masser af øl. Vi studerede menukortet og besluttede os for en tre-retteres menu, hvor vi ville bestilte forskellige ting, så vi kunne få så mange smagsoplevelser som muligt. Det ville også give en mere varieret anmeldelse af eat New Orleans.

Forretterne

Til forret bestilte besluttede vi os for rigtig Sydstats mad.

  • Den ene ret var stegte grønne tomater med rejer og dressing. Vi har aldrig smagt stegte grønne tomater før, kun set filmen med samme navn. Det smagte overraskede godt, lidt sødt og sprødt fra paneringen som blev fint suppleret, af den stærke dressing. En ret lækker, sart men velsmagende forret.
  • Den anden ret var gumbo med ris og den var det modige valg til vores forret. Den blev serveret med en skål kogte ris til. Det ville jo være en løgn at sige, at det så indbydende ud – tværtimod. Gumboen som er en krydret og fyldig suppe, var dog overraskende velsmagende, på trods af det lidt uappetitlige udseende.

Anmeldelse af eat New Orleans - USA

Hovedretterne

Efter to velsmagende forretter forsatte vi med Sydstats mad og så vi frem til vores hovedretter.

  • Der er da ikke noget der er mere Sydstats -agtigt end stegt kylling, så det blev den ene af vores hovedretter. Kyllingen som blev serveret, var med en slags sovs ovenpå og hvidløgs kartoffelmos til. WOW en god oplevelse. Saftig kylling, sprød panering og lækker kartoffelmos. Det eneste som var kedeligt og egentlig unødvendig, var den intetsigende tykke hvide sovs ovenpå.
  • Den anden ret, var kylling og dumplings som blev serveret i en lidt tyk sovs og med makaroni med ost som tilbehør. En fin ret, dog meget tung og det blev lidt for fedt med både makaroni, sovs og ost.

Til hovedretterne var konceptet at du bestilte en ret. Hertil kunne du så vælge imellem forskelligt tilbehør som f.eks. kartoffelmos, pomme frites eller grønsager.

Anmeldelse af eat New Orleans - USA

Desserter

Vi afsluttede måltidet med to desserter og kaffe. Igen havde vi valgt to forskellige desserter.

  • Jordbærtærte var det ene valg og der er ikke så meget at sige, andet end: Hvem kan ikke lide jordbærtærte? Den var frisk og meget lækker.
  • Den anden dessert var Bread Pudding som er en meget tung dessert. Bread Pudding er brød, æg mælk og sukker. Den bliver serveret varm og selvom det smagte godt, nåede det hurtigt kvalme stadiet.

Anmeldelse af eat New Orleans - USA

Anmeldelse af eat New Orleans – USA

Vi havde en rigtig dejlig madoplevelser på eat. Lokalt velsmagende fyldig sydstatsmand mad i dejlige omgivelser. Servicen var i top, stemningen god, maden lækker og til en rimelig pris. Vi kan derfor, kun give en god anmeldelse af eat New Orleans.

Anmeldelse af eat New Orleans - USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center