Anmeldelse af Fraser Place Melbourne – Melbourne, Australien‏

Anmeldelse af Fraser Place Melbourne som er et lejlighedskompleks, midt i Melbourne centrum. Lejlighederne findes i forskellige størrelser. Vores var en Studio Deluxe (den mindste lejlighed), hvor vi fik tildelt en på 5. sal. Der var en meget venlig check-in og hele komplekset virkede meget ordentlig og velholdt.

Fraser Place Melbourne

Lejligheden

Lejligheden var alt i en. En et værelses lejlighed der bestod af udmærkede senge, et skrivebord med stol og et lille spisebord med stole. Der var gode opbevarings muligheder og tv. Et rigtig fint badeværelse med stort bruseområde og Wi- Fi. Alt i lejligheden fremstod meget velholdt, rent og lækkert.

Køkkenet var udstyret med de almindelige køkkenting. Det var et rimelig stort og brugbart med gasblus, køleskab og opvaskemaskine. Et ret lækkert køkken som bestemt var meget anvendeligt.

Lejligheden havde også en lille, meget smal balkon, hvor vi kunne stå og kigge ud over Melbourne. Men med en brede på 50 cm, var der desværre ikke plads til at sidde. Der blev mod betaling, tilbudt morgenmad i et lille område i stueplan.

Fraser Place Melbourne

Fraser Place Melbourne

Fraser Place Melbourne - Melbourne, Australien‏

Fraser Place Melbourne

Fraser Place Melbourne

Anmeldelse af Fraser Place Melbourne

Beliggenheden af lejligheden var i top og den lå i gå-afstand til mange attraktioner og tøt på transportmuligheder. Servicen var ok og der var en reception i komplekset. Vi var glade for vores ophold og lejligheden kan kun at os få gode anmeldelser.

En lejlighed, vi kan anbefales som et alternativ til hotel. Overnatnings priserne i Melbourne var høje og i forhold til prisniveauet var Fraser Place rimelig, men heller ikke mere end det. Bemærk også, at der ikke bliver gjort rent om søndagen og på helligdage.

Vi giver 3 stjerner ud af 5 stjerner.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Tip: Spar de 2,5 procent kreditkort gebyr ved at betale på forhånd eller betale kontant.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.