Anmeldelse af Hash House a go go – Las Vegas, USA

Anmeldelse af Hash House a go go, som vi har besøgt mange gange. Du får rimelig god farmer mad, som er denne restaurant kædes varemærke, hvilket skulle være sund kvalitets mad. Portionerne er enorme og bare at opleve dette, er sjovt samt meget USA-agtig. Maden er til meget rimelige priser, især set i forhold til den enorme mængde af mad, du får serveret.

Hash House a go go - Las Vegas, USA

Lokalet

Der ligger flere Hash House restauranter i Las Vegas området og blandt andet en på Plaza Hotel i Downtown Las Vegas. Indretningen er nærmest som en Diner med træborde, som er omgivet af de meget populære bænke rundt om, placeret inde i en bås. Der findes også almindelige borde med stole. Ikke en særlig hyggelig indretning men selvfølgelig praktisk.

Maden

  • Vi bestilte morgenmad. Den i familien Maria, som kan spise alt muligt underligt til morgenmad, bestilte en burger.
  • Den ene morgenmad var med røræg, bacon og en kæmpe pandekage med pekannødder, som var så stor som et traktorhjul.
  • Den anden morgenmad var røræg med kartofler og to almindelige pandekager som også var så store som et traktorhjul.

Burgeren som var lavet af rigtigt oksekød var enorm både i højden og bredden. Maden var velsmagende, men portionerne enorme og det er komplet umuligt at spise op.

Kaffen der blev serveret, var desværre også på Hash House, den typiske tynde Diner kaffe. Og nej, selvom det hedder Hash House, kan der ikke købes det vi i Danmark forbinder med ordet “Hash.”

Hash House a go go - Las Vegas, USA

Hash House a go go - Las Vegas, USA

Hash House a go go - Las Vegas, USA

Anmeldelse af Hash House a go go

Vi syntes, at vi får god mad til rimelige penge på Hash House a go go. Portionerne er enorme og det er sjovt at prøve, selvom du overhoved ikke kan spise op. Vi kan kun give en god anmeldelse af Hash House a go go

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.