Anmeldelse af Hash House a go go – Las Vegas, USA

Anmeldelse af Hash House a go go, som vi har besøgt mange gange. Her kan vi få rimelig god farmer mad. Det er denne restaurant kædes varemærke, hvilket skulle være sund kvalitets mad. Portionerne er enorme og bare at opleve dette sted, er sjovt samt meget USA-agtig oplevelse. Maden er til meget rimelige priser, især set i forhold til den enorme mængde af mad, du får serveret.

Anmeldelse af Hash House a go go - Las Vegas, USA

Lokalet

Der ligger flere Hash House restauranter i Las Vegas området og blandt andet en på Plaza Hotel i Downtown Las Vegas. Indretningen er nærmest som en Diner med træborde, som er omgivet af de meget populære bænke rundt om, placeret inde i en bås. Der findes også almindelige borde med stole. Ikke en særlig hyggelig indretning men selvfølgelig praktisk.

Anmeldelse af Hash House a go go - Las Vegas, USA

Anmeldelse af Hash House a go go - Las Vegas, USA

Maden

Den i familien som er Maria og som kan spise alt mulig underligt til morgenmad bestilte en burger. Vi andre bestilte morgenmad.

  • Hun fik en burger som var lavet af rigtigt oksekød. Den var simpelthen enorm både i højden og bredden.
  • Den ene morgenmad var med røræg, bacon og en kæmpe pandekage med pekannødder, som var så stor som et traktorhjul.
  • Den anden morgenmad var røræg med kartofler og to almindelige pandekager som også var så store som et traktorhjul.

Kaffen der blev serveret, var desværre også på Hash House, den typiske tynde Diner kaffe. Og nej, selvom det hedder Hash House, kan der ikke købes det vi i Danmark forbinder med ordet “Hash.”

Hash House a go go - Las Vegas, USA

Hash House a go go - Las Vegas, USA

Hash House a go go - Las Vegas, USA

Anmeldelse af Hash House a go go

Vi syntes, at vi fik god mad til rimelige penge på Hash House a go go. Portionerne var enorme og det var sjovt at prøve, selvom vi overhoved ikke kunne spise op. Prisen var rimelig, udvalgte stort og servicen var rigtig god. Vi kan kun give en god anmeldelse af Hash House a go go og synes du skal prøve at besøge stedet.

Opdatering fra 2019

Vi besøgte Las Vegas i 2019 og var også på en Hash House a go go. Deres nyeste snack var glaseret bacon. Jamen – det er da kun i USA, du kan opleve dette. Vi prøvede det og Tore var meget begejstret. Jeg må indrømme, at jeg syntes det var underligt og alt for sødt. Desuden prøvede Tore en meget special ret.

  • Vafler med kylling som der var sirup til!!!! En underlig middags ret men Tore syntes det smagte godt, selvom kyllingen var lidt tør.

Anmeldelse af Hash House a go go - Las Vegas, USA

Anmeldelse af Hash House a go go - Las Vegas, USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.