Anmeldelse af Kaikoura Quality Suites – Kaikoura, New Zealand‏

Anmeldelse af Kaikoura Quality Suites som blev vores valg for en overnatning og er et motel, som kun ligger få meter fra havet. Vi kunne, på trods af den regn fyldte grå himmel, skimte det smukke hav med sin helt lyseblå farve. Et motel, hvor der i bil, er kort afstand til centrum af byen.

Aspen court motel

Check-in

Check-in forløb uden problemer og vi fik en venlig modtagelse. Efter diverse forklaringer om motellet, kom også den lange forklaring om deres Wi-Fi. En ting, som vi ofte oplevede i New Zealand, desværre. Begrænsninger på hvor mange log-in du fik, hvor meget data vi kunne bruge og at der ikke ville blive udlevet mere, end det vi havde fået. Hvorfor? Vi forstår ikke, at det er nødvendigt i 2013 at lave alle de begrænsninger og det var rimelig dræbende.

Værelset

Vi fik tildelt et værelse i stueetagen. Det indeholdt to senge, et spisebord med stole, opbevaring, tv og lille tekøkken. Badeværelset var med en af de der brusere, der krævede længere tids studie af brugsanvisningen. Efter vi havde fundet ud af det, var det faktisk ret lækkert. Værelset var lidt trist og gammeldags indrettet men der var rent og det fungerede for en nat.

Faciliteterne

Der var selvfølgelig gratis parkering, behagelig tæt på værelse. Udenfor var der en lille terrasse med et bord og stole. Desuden et stort område med en gasgril som kunne benyttes af gæsterne. Der var “gratis” Wi-Fi men med som skrevet med meget begrænset datamængde.


Aspen court motel


Aspen court motel


Aspen court motel

Anmeldelse af Kaikoura Quality Suites

Motellet virkede meget nyt og var særdeles velholdt. Vores ophold var udmærket og opfyldte vores behov uden det overhoved var noget særligt, derfor giver vi også en middel karakter i vores anmeldelse.

Vi giver 3 stjerner ud af 5.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTE

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.