Anmeldelse af King Charles Inn – Charleston, USA

Anmeldelse af King Charles Inn, som ligger i den historiske del af byen Charleston i staten South Carolina. King Charles Inn er hyggelig, har lækre værelser med personlighed og en lidt familiær stemning. Vi nød vores ophold på denne 3,5-stjernet Inn med supercentrale beliggenhed. 

Anmeldelse af King Charles Inn - Charleston, USA

Anmeldelse af King Charles Inn - Charleston, USA

Beliggenheden

King Charles Inn ligger centralt, midt i det historiske Charleston og i gåafstand til de fleste attraktioner. Du kan gå til attraktionerne på mellem 5- 10 minutter og det er bestemt noget, som trækker gevaldigt op i vores anmeldelse af King Charles Inn.

Check in på King Charles Inn

Vi gik ind i den smukke reception, hvor vi blev meget positivt modtaget. Allerede inde i receptionen blev vi klar over, at dette sted er noget helt særligt. Der er værnet om den smukke bygning og selvom den er lidt kringlet indrettet, er den meget charmerende. Vi fik udleveret vores nøgle og fik fortalt, at vi kunne parkere bagved hotellet.

Anmeldelse af King Charles Inn - Charleston, USA

Værelset

Forventningsfulde åbnede vi døren, til vores værelse og blev mødt af et charmerende værelse med mørke møbler og billeder af landskaber på væggene. Faktisk et værelse, der virkede hyggeligt og med masser af personlighed.

Vores værelse indeholdte: To queensize senge, opbevaring, skrivebord med stol, lænestol med et lille bord, kommode, fladskærms tv og køleskab. Der var aircon, gratis vand og Wi-Fi. Badeværelset var rummelig med en stor håndvask, lækre produkter og lavt badekar med bruser.

Anmeldelse af King Charles Inn - Charleston, USA

Anmeldelse af King Charles Inn - Charleston, USA

Faciliteter på King Charles Inn

Det som gør King Charles Inn til noget særligt, er de små hyggekroge som der findes overalt på stedet. Der er en lille swimmingpool med stole og liggevogne på anden etage, hvor der også ligger en bar som har åbent til morgenmad og igen om eftermiddagen. Her kan du sidde indenfor, i de hyggelige omgivelser eller udenfor på den overdækket terrasse med kig til swimmingpoolen.

Midt i bygning er der et stor rum, som faktisk minder om en stue med bløde møbler, borde med stole og en pejs, hvor du kan slappe af efter dagens oplevelser. Hvis du vil være aktiv, har stedet også et fitnessrum.

Anmeldelse af King Charles Inn - Charleston, USA

Anmeldelse af King Charles Inn - Charleston, USA

Mad og drikke

På King Charles Inn er det muligt at købe morgenmad. Vi spiste morgenmad den første morgen og fik skøn morgenmad med yoghurt æg, brød, bacon og kartofler. Dertil juice og kaffe. Kaffe og te er tilgængeligt hele dagen og det betaler du heller ikke for, når du spiser morgenmad. Morgenmaden var måske i den lidt dyre ende, men var rigtig god.

Hver dag er der Happy Hour på King Charles Inn. Her kan du for en reduceret pris købe drikkevarer. Desuden serveret der gratis snack som f.eks. kiks, forskellige slags oste, frugt og oliven. Klokken 20 om aften, bliver serveret kage eller cookies.

  • Pub åbningstider: Fra kl. 15- 22
  • Morgenmad: Man – fredag 6.30 – 10.30 Lørdag og søndag 7 -11
  • Snacks og happy Hour: 16.30 – 17.30
  • Kage og kage: 20-21

Anmeldelse af King Charles Inn - Charleston, USA

Anmeldelse af King Charles Inn - Charleston, USA

Anmeldelse af King Charles Inn

Vi nød vores ophold på King Charles Inn. Det var hyggeligt, værelset lækkert og servicen i top. Der er 91 værelser på stedet, så en lille intim Inn er det ikke. Men de prøver, at gøre stedet personligt blandt andet ved, at have en vært der går rundt og taler med gæsteren. Den centrale beliggenhed og det at der lige var gjort lidt ekstra for gæsterne som snacks, kaffe og kage gør, at vi kun kan give en god anmelde af King Charles Inn. Dette sammen med den gratis parkering, som ikke er en selvfølge i byerne i USA, gør dette sted til noget særligt.

Vi giver 4 stjerner ud af 5.

Anmeldelse af King Charles Inn - Charleston, USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 63 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på kommende rejser:

Tøsetur til nyt land og nye oplevelser
– Skopje, Nordmakedonien –

Det store Kaukasus trip
– Aserbajdsjan, Georgien og Armenien –

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center