Anmeldelse af The Ryder hotel – Charleston, USA

Anmeldelse af The Ryder hotel, som ligger i den historiske del af byen Charleston i staten South Carolina. The Ryder hotel er hyggelig, har lækre værelser med personlighed og en lidt familiær stemning. Vi nød vores ophold på denne 3,5-stjernet Inn med supercentrale beliggenhed.

Anmeldelse af King Charles Inn – Charleston, USA

Beliggenheden

The Ryder hotel ligger centralt, midt i det historiske Charleston og i gåafstand til de fleste attraktioner. Vi kunne gå til attraktionerne på mellem 5- 10 minutter og det er bestemt noget, som trækker gevaldigt op i vores anmeldelse af The Ryder hotel.

Anmeldelse af King Charles Inn - Charleston, USA

Anmeldelse af King Charles Inn - Charleston, USA

Check-in på The Ryder hotel

Vi gik ind i den smukke reception, hvor vi blev meget positivt modtaget. Allerede inde i receptionen, blev vi klar over, at dette sted var noget helt særligt. Der var værnet om den smukke bygning og selvom den var lidt kringlet indrettet, var den meget charmerende. Vi fik udleveret vores nøgle og fik fortalt, at vi kunne parkere bagved hotellet.

Anmeldelse af King Charles Inn - Charleston, USA

Værelset

Forventningsfulde åbnede vi døren, til vores værelse og blev mødt af et charmerende værelse med mørke møbler og billeder af landskaber på væggene. Faktisk et værelse, der virkede hyggeligt og med masser af personlighed.

Vores værelse indehold: To queensize senge, opbevaring, skrivebord med stol, lænestol med et lille bord, kommode, fladskærms-TV og køleskab. Der var aircon, gratis vand og Wi-Fi. Badeværelset var rummelig med en stor håndvask, lækre produkter og lavt badekar med bruser.

Anmeldelse af King Charles Inn - Charleston, USA

Anmeldelse af King Charles Inn - Charleston, USA

Faciliteterne på The Ryder hotel

Det som gjorde The Ryder hotel til noget særligt, var de små hyggekroge som der fandes overalt på stedet. Der var en lille swimmingpool med stole og liggevogne på anden etage, hvor der også lå en bar som har åbent til morgenmad og igen om eftermiddagen. Her kunne vi sidde indenfor, i de hyggelige omgivelser eller udenfor på den overdækket terrasse med kig til swimmingpoolen.

Midt i bygning var der et stor rum, som faktisk minder om en stue med bløde møbler, borde med stole og en pejs, hvor vi kunne sidde og slappe af efter dagens oplevelser. Hvis vi ville være aktive, havde stedet også et fitnessrum.

Anmeldelse af King Charles Inn - Charleston, USA

Anmeldelse af King Charles Inn - Charleston, USA

Mad og drikke

På The Ryder hotel var der mulighed for at købe morgenmad. Vi spiste morgenmad den første morgen og fik skøn morgenmad med yoghurt æg, brød, bacon og kartofler. Dertil juice og kaffe. Kaffe og te var tilgængeligt hele dagen og det betalte vi heller ikke for, da vi spiste morgenmad. Morgenmaden var måske i den lidt dyre ende, men den var rigtig god.

Hver dag var der Happy Hour. Her kunne vi for en reduceret pris købe drikkevarer. Desuden blev der serveret gratis snack som f.eks. kiks, forskellige slags oste, frugt og oliven. Klokken 20 om aften, blev der serveret kage eller cookies.

  • Pub åbningstider: Fra kl. 15- 22
  • Morgenmad: Man – fredag 6.30 – 10.30 Lørdag og søndag 7 -11
  • Snacks og happy Hour: 16.30 – 17.30
  • Kage og kage: 20-21

Anmeldelse af King Charles Inn - Charleston, USA

Anmeldelse af King Charles Inn - Charleston, USA

Anmeldelse af The Ryder hotel

Vi nød vores ophold på The Ryder hotel. Det var hyggeligt, værelset lækkert og servicen i top. Der var 91 værelser på stedet, så en lille intim Inn var det ikke. Men de prøvede, at gøre stedet personligt blandt andet ved, at have en vært der gik rundt og talte med gæsteren. Den centrale beliggenhed og det at der lige var gjort lidt ekstra for gæsterne som snacks, kaffe og kage gør, at vi kun kan give en god anmelde af The Ryder hotel. Dette sammen med den gratis parkering, som ikke er en selvfølge i byerne i USA, gør dette sted til noget særligt.

Vi giver 4 stjerner ud af 5.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge, hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Bemærk: Dette hotel har skiftet navn fra King Charles Inn til The Ryder hotel.

Anmeldelse af King Charles Inn - Charleston, USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center