Road Trip – Sydstaterne i USA

Road Trip – Sydstaterne i USA, viste os nye og spændende sider af landet. Vi oplevede, historiske sydstatsbyer, fik blues musikken ind under huden og mødtes med Elvis i Graceland. En tur som tog os gennem 10 stater og hvor vi oplevede naturen tæt på.

Road Trip – Sydstaterne i USA

Rejsen til USA

Vi nyder at flyve direkte til en destination. Gør du ikke? Det er superbehageligt, især når det er en længere flyvning. Vi havde derfor til vores road trip – Sydstaterne i USA, valgt en direkte flyvning til Washington D.C. Vi fløj med SAS, som vi tidligere har haft lidt blandede oplevelser af, så vi var spændte på vores flyvning.

Vi blev glædelig overrasket over at se de opgraderede kabiner, hvor sæderne var frisket op og der var kommet nyt underholdnings system. Det virkede faktisk som om, der var kommet lidt ekstra plads, hurra. Da vi desuden begge fik sæder, hvor der var et frit et ved siden af os, fløj de næsten 9 timer afsted. Timerne blev brugt på at se nogle af de, mange gode film og nyde de måltider som vi fik. Vi fik mad fra SAS nye koncept Cube som var friske og bæredygtige sæsonvarer. Det var faktisk en god madoplevelse.

Road Trip – Sydstaterne i USA

Road Trip – Sydstaterne i USA

Road Trip – Sydstaterne i USA

Vores lejebil

Vi havde bestilt vores lejebil hjemmefra, gennem Hertz og det er altid spændende at se, hvilken bil vi skal ”bo” i de næste 3 uger. Skiltet viste, at vores bil stod på plads nr. 126, så vi skyndte os hen og fandt den. Glæden og overraskelsen ville da ingen ende tage, da vi opdagede at vi havde fået tildelt en flot sort Chevrolet Equinox SUV med masser af plads. Skønt, nu kunne vores eventyr og road trip – Sydstaterne i USA, for alvor begynde.

Road Trip – Sydstaterne i USA

Planlægning af road trip – Sydstaterne i USA

Vi havde egentlig ikke planlagt så meget på forhånd, på dette road trip. Vi ville tage det, som det kom og se hvordan vejret nu artede sig. Vi havde dog nogle ideer og ønsker til, hvad vi gerne ville opleve.

Road Trip – Sydstaterne i USA

Snestorm og planen som ændrede sig

Vi havde egentligt planlagt, at vi ville være i Washington et par dage, af-klimatisere og vænne os til en ny tidszone men…. Da vi vågende, fra vores lufthavnshotel, var der hvidt overalt og snestorm. Bilen havde under sneen, et så tykt islag, at det tog os næsten en time af få sne og is af vores store bil.

Vi tog en hurtig beslutning – vi skulle bare væk fra snestormen. Vi startede bilen og håbede, at vi kunne komme væk inden de begyndte at lukke vejene. Nu gik de næste timer med at køre slalom mellem sneplovene og biler der kørte i grøften. Det forsatte med at sne, blæsten tog til og selvom der var 3 spor på vejen, blev kun det ene brugt.

Det var hård, anstrengende og lidt farligt men vores nye bedste ven, den sorte SUV,, førte os væk fra snestormen og vi besluttede at køre til Charleston. Her endte vi sent om aften, efter vi på en burgerrestaurant, havde bookede et hotel. I Charleston, mærkede vi med det samme varmen og så det spirende forår. Hurra!

Det var så starten på vores road trip – Sydstaterne i USA. Vi vil i den nærmeste fremtid, skrive om alle vores oplevelser.

Road Trip – Sydstaterne i USA

Road Trip – Sydstaterne i USA

Road Trip – Sydstaterne i USA

Kortet over road trip – Sydstaterne USA

En rute som endte med at tage os gennem 10 stater og hvor vi kørte 5.000 km på 3 uger.

Road Trip Sydstaterne i USA

Ruten på road trip – Sydstaterne i USA

 • Washington Dullens lufthavn (VA) – Charleston (SC) 876 km. 8 timer.
 • Charleston (SC) via Lowcountry – Beaufort (SC) 113 km. 1,5 timer.
 • Beaufort (SC) via Hunting Island – Savannah (GA) 125 km. 2 timer.
 • Savannah (GA) – Tallahassee (FL) 480 km. 4,5 timer.
 • Tallahassee (FL) via østkystens Highway 1 – Navarre Beach (FL) 335 km. 3,5 timer.
 • Navarre Beach (FL) – New Orleans (LA) – 370 km. 3,5 timer.
 • New Orleans (LA) – Vicksburg (MS) – 333 km. 3,5 timer.
 • Vicksburg (MS) via Blue Highway 61 – Memphis (TN) 400 km. 3,5 timer.
 • Memphis (TN) – Knoxville (TN) 630 km. 6 timer.
 • Knoxville (TN) – via Great Smokey Mountains – Cherokee (NC) 180 km. 2 timer.
 • Cherokee (NC) – via Blue Ridge Parkway – Ashville (NC) 180 km. 5 timer.
 • Ashville (NC)  – Waynesboro (VA) 525 km. 5 timer.
 • Waynesboro (VA) – via Shenandoah nationalpark – Charles Town (WV) 234 km. 5 timer.
 • Charles Town – Dullens lufthavn Washington (VA) 60 km. 1 time.

Road Trip – Sydstaterne i USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center