Anmeldelse af Sears Fine Food – San Francisco, USA‏

Anmeldelse af Sears Fine Food som er en restaurant, der ligger lige ved siden af, Chancellor hotel hvor vi boede. Vi havde set at folk stod i kø om morgen, sågar store turistbusser som kom fordi og afsatte gæster, så dette måtte være noget særligt. Vi måtte simpelthen bare prøve deres morgenmad.  

Sears Fine Food

Lokalerne

Vi fik anvist et bord ved vores ankomst af en tjener. Der var denne morgen rimelig mange mennesker på dette historiske sted. Et sted som reklamerer med, at det har eksisteret siden 1938 og det er især deres morgenmad som de er berømte for. Det bord vi fik anvist var lige klods op af et andet så vi kom bestemt hinanden ved. Indretningen bar præg af, at det var et gammelt sted men det virkede ikke ligefrem hyggeligt.

Sears Fine Food

Morgenmad

Vi bestilte almindelig amerikansk morgenmad som bestod af pølser, bacon, scramble æg og pandekager. Desuden bestilte vi en skål med friske bær, frisk appelsinjuice, æblejuice og kaffe.

Der var ikke brød med så to stykker toastbrød, blev det også til. Maden var udmærket, men ikke noget særligt ud over at baconen som var helt speciel lækker. De friske bær var også virkelig friske og smagte skønt.

Sears Fine Food

Sears Fine Food

Sears Fine Food

Sears Fine Food

Anmeldelse af Sears Fine Food

Sears Fine Food er væsentlig dyrere end det vi normalt betaler for morgenmand i USA. Den højere pris slog ikke igennem på bedre mad eller bedre service. Vi måtte f.eks. betale DKK 22 kr. for to stykker ristet toast uden noget. Det er ikke i orden!

Servicen var langsommere end den normalt er i USA med dog stadig venlig. Stedet med alle de gamle ting og et rimelig mislighold gulv gjorde at vi synes stedet virkede lidt snusket.

Overordnet fik vi udmærket morgenmad, men når man kalder sig for “World Famous” og holder et højt prisniveau, forventer vi også noget særligt. Det levede Sears Fine Food ikke op til.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.