Anmeldelse af Sheraton Grand – Sacramento, USA‏

Anmeldelse af Sheraton Grand som er et 4-stjernet hotel som vi overnattede på i Sacramento. Vi afleverede behageligt vores bil til valet parkering og tjekkede ind på hotellet. Check- in gik fint, selvom vi dog havde lidt problemer med at forstå hvad receptionisten sagde.

Sheraton Grand, Sacramento

Sheraton Grand, Sacramento

Sheraton Grand, Sacramento

Sheraton Grand, Sacramento

Værelset

Vi fik tildelt et værelse på 14 etage med udsigt over byen. Værelset som var enormt, indeholdt to queen size senge, et skrivebord med stol, lænestol med bord, stort fladskærms-tv, en puf, opbevaring og safe. For enden af værelset, var der et stort vindue der havde en bænk med en pude, i hele vinduets bredte og åbnede op for en flot udsigt, ud over byen.

Der var badeværelse med et stort bord ved håndvasken, men øvelsen med at stå i badekarret og bruse sig, undgik vi desværre ikke.

Sheraton Grand, Sacramento

Sheraton Grand, Sacramento

Sheraton Grand, Sacramento

Sheraton Grand, Sacramento

Sheraton Grand, Sacramento

Faciliteterne

Hotellet ligger smukt i en gammel renoveret bygning, som også var smuk indvendig med en stor hall. Der var desuden et stort bar område i det meget smukke lobbyområde. Der var en restaurant, fitness og en swimmingpool på Sheraton Grand.

Anmeldelse af Sheraton Grand

Tingene fungerer bare, når vi bor på et Sheraton hotel, der var rent og styr på det. Dejligt når du får hvad du betaler for. Værelserne var måske ikke supermoderne, men store og der var hvad vi behøvede. Værelserne var dog mest indrette til forretningsrejsende. For os som elsker kaffe, var der en dejlig overraskelse. Der var nemlig mulighed for at lave Starbucks kaffe.

Beliggenheden var god og i gåafstand til det meste. Det eneste som undrede os var, at der ikke var fri internet på et hotel som var beregnet til forretningsrejsende. Sheraton Grand tog DKK 55 for et døgns internet!

Valet kostede DKK 155 pr. døgn hvilket var dyrt. Vi kunne dog have valgt selvparkering for DKK 110. Vi syntes godt om Sheraton generelt og også om Sheraton Grand i Sacramento.

Vi giver 4 stjerner ud af 5 mulige.

Sheraton Grand, Sacramento

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.