Anmeldelse af The View Hotel – Monument Valley, USA

Anmeldelse af The View Hotel som er et hotel, der ligger inde i nationalparken Monument Valley. Vi så frem til dette besøg og havde været heldige, at kunne få værelser. Der er virkelig rift om disse værelser, hvilket vi godt kan forstå. Der skal bestilles i meget god tid, hvis du vil opleve at overnatte i Najavo indianerreservatet.

The View Hotel Monument Valley

The View Hotel Monument Valley

The View Hotel Monument Valley

The View Hotel Monument Valley

Værelset

Vi tjekkede ind på vores hotel og fik to værelser i stueetagen. Begge indeholdt 2 queen size senge, skrivebord, lænestol og opbevaring Der var et køleskab, fladskærms-tv samt et rimelig stort og lækkert badeværelse.

Værelserne var holdt i “indianerstil”. Det gjorde dem hyggelige og vi syntes dermed vi fik en mere autentisk oplevelse og var mere tæt på indianerne. Det vildeste på vores værelse var dog altanen. Fra den kunne vi sidde og nyde den fantastiske udsigt, direkte til hele dalen med de smukke og imponerende klippeformationer. En udsigt der var lige udenfor vores altan. En helt uvirkelig og fantastisk oplevelse.

The View Hotel Monument Valley

Film på hotellet

Lidt ironisk blev der om aftenen vist udendørs film med John Wayne. En af de gamle westernfilm som vi husker dem, hvor cowboyerne var helte og indianerne de onde. Måske ikke lige en film, som du som indianer skulle vise men der var jo en grund til det. Filmen er selvfølgelig optaget lige præcis i det område hvor vi boede. Det var næsten uvirkeligt, at se John Wayne ride rundt i samme område som vi sad i.

The View Hotel Monument Valley

Faciliteterne

På hotellet var der desuden en restaurant, en mindre souvenirbutik med lokal indiansk kunsthåndværk og et lille museum. Der var i forbindelse med byggeriet lavet en del steder hvor der udsigtsområder. Hotellet tilbød gratis Wi-Fi i lobbyen, uden mulighed for tilkøb på værelserne, desværre.

Vi kunne i over 40 graders varme, godt have ønsket os en swimmingpool. Men grundet den svære tilgang til vand, mener hotellet ikke, at det ville være etisk korrekt. Stor respekt for det.

Selve hotellet var, som hele området meget smukt og holdt i den samme røde farve som klipperne, så det faldt naturligt ind i landskabet. Virkelig smukt og dejligt at opleve, at man kan være så tror mod naturen når man lavet et sådant byggeri.

The View Hotel Monument Valley

Maden på restauranten

Nu er der jo ikke lige det store udbud af restauranter i nærheden af Monument Valley. Den eneste mulighed vi havde, i forhold til middag var hotellets restaurant. Vores valg var modigt og vi valgte at bestilte typisk indianermad. Det skulle vise sig, at vi kom til at fortryde det. Hverken suppen, kødet eller brødet var særlig lækkert. Det hverken smagte godt eller så særlig indbydende ud. Vi må nok indrømme, at indianermad nok ikke lige er os.

The View Hotel Monument Valley

The View Hotel Monument Valley

Anmeldelse af The View Hotel

Hotellet var rimeligt nyt fra 2009 og servicen fra de lokale indianere var i topklasse. At bo midt i et indianerreservat, på lækre autentiske værelser med en så lækker udsigt var en stor oplevelse. Vores anmeldelse af The View Hotel, kan kun være meget positiv, på trods af den dårlige mad og at der kun var Wi-Fi i lobbyen.

Vi giver 4 stjerne ud af 5 mulige.

  • Ophold 1 nat.
  • Rejsetidspunkt juli.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.