Anmeldelse af Abrego hotel – Monterey, USA

Anmeldelse af Abrego hotel som er et såkaldt boutiquehotel. Det har 92 værelser og ligger i gå-afstand til centrum af Monterey by og havneområdet. Hotellet som nu mest lignede et motel i sin opbygning, har værelser i stueetagen og på 1 sal. Bygningerne ligger i en hesteskoform med parkeringspladser i midten. Vi fik efter check in tildelt et værelse på 1 sal. 


Abrego hotel, Monterey

Abrego hotel, Monterey

Værelset

Værelset bestod af 2 queen size senge, opbevaring, lænestol med bord, skrivebord, et stort fladskærms tv og en pejs. Badeværelset var rimeligt nyt, men desværre med øvelse op i badekarret for at bruse dig.

Værelset var stort og vinduet kunne åbnes, hvilket ikke er en selvfølge i USA. Normalt kan vinduerne ikke åbnes, af frygt for at folk springer ud og at hotellet dermed får en stor erstatningssag på halsen. Der var fri Wi-Fi der fungerede rimelig godt og muligheden for at lave kaffe/te.

Abrego hotel, Monterey

Abrego hotel, Monterey

Abrego hotel, Monterey

Værelset lugtede og ingen aircon

På hotellet er der desuden et område med pool og dertilhørende møbler. Så dermed burde danskerne være tilfredse, selvom prisen var høj. Men nej, værelset var med gulvtæpper der lugtede af våd hund. Vi spurgte, efter et andet værelse og et hurtigt tjek gav desværre samme resultat, våd hund lugten.

Vi havde heller ikke været skarpe nok i vores research, for der var ingen air-con. Vi var så naive, at vi havde taget for givet, at alle værelser i Californien havde air-con. Da temperaturen var midt i 30′erne, ville vi meget gerne have haft udskiftet pejsen i vores værelse med en air-con.

En trøst var dog, at vores værelse lå på 1. sals, så hen af aften og over natten kunne vi holde vinduet åbent. Det gav også den ekstra oplevelse, at vi kunne høre søløverne nede fra havnen hvilket var super hyggeligt.

Abrego hotel, Monterey

Anmeldelse af Abrego hotel

En sidekommentar og en ting, som vi er begyndt at undre os meget. Det er nu blevet en kvalitetsbetegnelse, at kalde sit hotel/motel for boutique. I vores ordbog betyder dette ord: Lille, intimt, luksuøs, tema eller stilfuldt.

Hvordan kan man så kalde et hotel med 92 værelser, som ikke er noget særligt og med udsigt til en stor parkeringsplads for et boutique hotel? Vi var tæt på bundkarakter, da hotellet giver sig ud for mere end det levede op til.

Vi giver 2 ud af 5 mulige stjerner.

  • Ophold 2 nætter.
  • Rejsetidspunkt juni.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.