Anmeldelse af Abrego hotel – Monterey, USA

Anmeldelse af Abrego hotel som var et såkaldt boutiquehotel. Det havde 92 værelser og lå i gåafstand til centrum af Monterey by og havneområdet. Hotellet som nu mest lignede et motel i sin opbygning, havde værelser i stueetagen og på 1 sal. Bygningerne lå i en hesteskoform med parkeringspladser i midten. Vi fik efter check-in tildelt et værelse på 1 sal. 

Værelset

Værelset bestod af 2 queen size senge, opbevaring, lænestol med bord, skrivebord, et stort fladskærms- TV og en pejs. Badeværelset var rimeligt nyt, men desværre med øvelse op i badekarret for at bruse dig.

Værelset var stort og vinduet kunne åbnes, hvilket ikke er en selvfølge i USA. Normalt kan vinduerne ikke åbnes, af frygt for at folk springer ud og at hotellet dermed får en stor erstatningssag på halsen. Der var fri Wi-Fi der fungerede rimelig godt og muligheden for at lave kaffe – og eller te.

Værelset lugtede og ingen aircon

På hotellet var der desuden et område med pool og dertilhørende møbler. Så dermed burde danskerne være tilfredse, selvom prisen var høj. Men nej, værelset var med gulvtæpper og der lugtede af våd hund. Vi spurgte, efter et andet værelse og et hurtigt tjek gav desværre samme resultat, våd hund lugten.

Vi havde heller ikke været skarpe nok i vores research, for der var ingen air-con. Vi var så naive, at vi havde taget for givet, at alle værelser i Californien havde air-con. Da temperaturen var midt i 30′erne, ville vi meget gerne have haft udskiftet pejsen i vores værelse med en air-con.

En trøst var dog, at vores værelse lå på 1. sals, så hen over aften og natten kunne vi holde vinduet åbent. Det gav også den ekstra oplevelse, at vi kunne høre søløverne nede fra havnen hvilket var superhyggeligt.

Anmeldelse af Abrego hotel

En side-kommentar og en ting, som vi er begyndt at undre os meget. Det er nu blevet en kvalitetsbetegnelse at kalde sit hotel/motel for boutique. I vores ordbog betyder dette ord: Lille, intimt, luksuøs, tema eller stilfuldt.

Hvordan kan man så kalde et hotel med 92 værelser, som ikke er noget særligt og med udsigt til en stor parkeringsplads for et boutiquehotel? Vi er tæt på bundkarakter, da hotellet gav sig ud for mere end det levede op til.

Vi giver 2 ud af 5 mulige stjerner.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge, hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

  • Ophold 2 nætter.
  • Rejsetidspunkt juni.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.