Anmeldelse af Purple Orchid Wine Country Resort & Spa – Livermore, USA

Anmeldelse af Purple Orchid Wine Country Resort & Spa, som ligger i et vindistrikt i Californien. Et smukt lille sted omgivet af natur, olivenlunde og super hyggeligt. Stedet oser af charme, har personlighed og det var en god oplevelse. 

Purple Orchid Inn

Deltaget i TV programmet Hotel Impossible

På Travel Channel hedder en af deres nyere serier Hotel Impossible. Udsendelsen handler om, hotelejere som har svært ved at drive deres hotel, har ringe indtægt og svigtende kunder. Ejeren kan så få hjælp af en erfaren person, Antony, som fortæller ejerne og personalet, hvad de kan gøre for at få hotellet rentabel.

Purple Orchid Wine Country Resort & Spa, har deltaget i dette program og vi var nysgerrige på, om det havde hjulpet, derfor tog vi chancen og bookede en overnatning. Stedet ligger smukt omgivet af en masse vinmarker og vingårde. På stedet er det oliventræer og ikke vinmarker som omgiver bygningerne.

Purple Orchid Wine Country Resort & Spa - Livermore, USA

Værelset

Der er kun 10 værelser og vi fik tildelt “Orchid Retreat” der ligger på 1. sal. Værelset havde 2 queen size senge, bord og lænestole, opbevaring, pejs og fladskærms tv. Badeværelset var holdt i bedste spa stil med et meget stort brusehjørne og kæmpe spabadekar. Generelt et hyggeligt værelse, der virkede lidt hjemligt. Det havde udgang til en balkon med udsigt over olivenlunden.

Purple Orchid Inn

Purple Orchid Inn

Purple Orchid Inn

Purple Orchid Wine Country Resort & Spa - Livermore, USA

Faciliteter og morgenmaden

Udover fri og velfungerende Wi-Fi, var der også morgenmad med i vores ophold. Vi skulle dagen før, på en seddel afkrydse, hvad vi ønskede at spise og til hvilken tid, vi ønskede at spise mellem 7.00 og 10.00. Næsten morgen var maden så klar, da vi kom ned, frisk og lækkert. En ting som selvfølgelig er med til at trække vores anmeldelse af Purple Orchid Wine Country Resort & Spa.

Der var et lækkert område med en swimmingpool, liggestole, borde og stole med udsigt til olivenlundene og det næsten parklignede område. De mange oliventræer var ikke kun til pynt, du kunne købe den olivenolie der bliver produceret på stedet.

Purple Orchid Inn

Purple Orchid Inn

Purple Orchid Inn

Purple Orchid Inn

Purple Orchid Wine Country Resort & Spa - Livermore, USA

Anmeldelse af Purple Orchid Wine Country Resort & Spa

Stedet er mere et fint Bed and Breakfast, end det er et resort eller hotel, så det hele kunne føles lidt for privat, til vores smag. Men der var hyggeligt og vi havde et godt ophold, lige bortset fra at der midt i den Californiske hedebølge ikke var air-con på værelset. Problemet blev til dels klaret med en større kølende vifte, så vi kunne sove.

Det er svært at give dette sted karakter, da vi ikke har så mange Bed and Breakfast ophold at sammenligne med. Men selve opholdet var en oplevelse i sig selv og det trækker selvfølgelig op i vores anmeldelse af Purple Orchid Wine Country Resort & Spa.

Dette tilsat vores insider viden fra tv-programmet, gjorde hele opholdet sjovt og atypisk. I forhold til tiden før tv-programmet er Purple Orchid Wine Country Resort & Spa blevet en succes.

Vi giver 4 stjerner ud af 5 mulige.

  • Ophold 1 nat.
  • Rejsetidspunkt juni.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.