Annettes rejseklumme: Skal jeg være ærlig?

Skal jeg være ærlig og kan jeg være ærlig? Fortrækker du at læse glansbillede fortællinger om hotellerne, maden eller seværdighederne fra derude i verden og i Danmark, skal det kun være faktuelt eller skal jeg skrive min ærlige mening? Det spørgsmål sætter jeg fokus på i denne klumme.

Annettes rejseklumme: Skal jeg være ærlig?

Glansbillede fortællinger

At rejse og opleve forbindes ofte med noget eksotisk, spændende og positivt. Det er det også tit og at lave en glansbillede fortælling af det, er derfor ofte let. At beskrive en seværdighed eller andet med masser af rosende kommentarer, forekommer derfor også ofte her på bloggen, især når man som jeg, elsker at rejse ud i verden eller rundt i Danmark. Jeg elsker at kunne være medvirkede til, at inspirere andre, til at få eller drømme om, alle de positive oplevelser jeg selv har haft, men kan og skal jeg være ærlig?

Annettes rejseklumme: Skal jeg være ærlig?

Fortællinger uden mening

En anden måde at beskrive oplevelser på, er en uden meninger og holdninger.

  • Den ultimative guide til
  • Tips til
  • De 10 bedste
  • Sådan gør du
  • Mine råd til

De skrives ofte som lister og er meget faktuelle. De er helt upersonlige uden meninger og holdninger. De kan dog være meget brugbare, hvis du f.eks. skal til San Francisco og gerne vil vide, hvor du skal spise, sove eller se de mest spændende seværdigheden i byen. De giver dig dog ingen indblik i, hvilken seværdighed der var de sjoveste, mest spændende eller dårligste oplevelser.

 Er det den form for læsning du ønsker eller kan jeg – og eller skal jeg have en mening?

Annettes rejseklumme: Skal jeg være ærlig?

Skal jeg være ærlig?

Jeg har altid en mening om en oplevelse og den skriver jeg men skal jeg være ærlig? At rejse og opleve er ikke altid positivt. Det er som resten af livet op og nedture.

  • Jeg kan f.eks. bo på et fedt hotel men værelset var så småt, at det var ubrugelig. Skal jeg skrive det?
  • Jeg kan besøge Knuthenborg og blive skuffet over oplevelsen, fordi der efter min mening, ikke var særlig mange dyr og den smukke natur var overdænget med telte til de overnattende gæster. Kan og skal jeg være ærlig omkring det eller?
  • Jeg kan besøge Rom, en by som de fleste elsker, men som jeg ikke begejstret for. Der var selvfølgelig en masser historiske ting, som fascinerende mig, men jeg syntes den var alt for turistet. Der var alt for mange mennesker og stemningen var slet ikke rar. Det er grænseoverskridende at skrive noget negativt, om en by de fleste danskere elsker, bare ikke mig. Skal jeg være ærlig?

Hvad fortrækker du?

Annettes rejseklumme: Skal jeg være ærlig?

Jeg vil gerne spørge dig.

Vil du have at jeg skriver indlæg og kun skriver om det positive eller skal jeg være ærlig? Skal jeg kun være faktuel i mine beskrivelser og historie fortællinger eller kan – og eller skal jeg, have en mening om det? Skal det være personligt og skal jeg også fortælle dig, om de dårlig oplevelse som f.eks. da min datter og jeg, havde en gyser oplevede, da vi skulle benytte det marokkanske hospitalsvæsen.

Hvad mener du? Hvad fortrækker du at læse?  

Annettes rejseklumme: Skal jeg være ærlig?

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center