Hillside Escalator som fragter dig op ad bjerget – Hong Kong

Hillside Escalator som fragter dig op ad bjerget i Hong Kong. Vi startede vores lange tur med Hillside Escalator helt nede ved færgelejet, hvor båden Star Ferry holder til. Vi gik, herefter ca. 5-600 meter på gangbroerne i 5-6 meters højde over jorden, som er en vild og anderledes oplevelse inden vi så rulletrapperne.

Hillside Escalator - Hong Kong 2015

Hillside Escalator - Hong Kong 2015

Hong Kong

Gangbroerne

Vi startede vores tur med at gå 5-600 meter på gangbroer i 5-6 meters højde. Heroppe fra gangbroerne Vi passerede heroppe, de store gader og gik igennem et rimeligt stort shoppingcenter. Herefter startede den sjove oplevelse. Den 800 meter rulletrappe Hillside Escalator som fragter dig op ad bjerget.

Verdens længste overdækket rulletrappe

Hillside Escalator er den længste serie af udendørs overdækket rulletrapper i verden. Den samlet længde er på hele 800 meter og de blev indviet i oktober 1994. Formålet var at skære ned på den overdrevne trafik, der var ved at komme i området. En trafik som var belastende i de stejle og smalle gader.

Der er i alt 20 separate rulletrapper, som kører over hele bydelen Soho. Bydelen Soho er et meget fashionabelt kvarter med mange barer, cafeer og restauranter, hvor livet leves og nydes. Vi fandt da også en lille hyggelig bar, hvor vi fik et par gode, men dyre drinks imens vi nød den hyggelige stemning oppe på bjerget.

Hillside Escalator - Hong Kong 2015

Hillside Escalator - Hong Kong 2015

Hillside Escalator - Hong Kong 2015

Hillside Escalator - Hong Kong 2015

Middag med udfordringer

Vi fandt da også en rigtig hyggelig restaurant og kunne endda sidde udenfor lidt nede i en af sidegaderne. Så vi satte os godt tilrette og skulle herefter bestille vores mad men…. så gik det helt galt. En kakerlak synes, den skulle gå rundt ovenpå en af vores fødder og da pigerne er hysteriske omkring kakerlakker, ja så var der kun en ting at gøre. Vi forlod dette sted med det samme.

Heldigvis fandt vi senere en kakerlak fri restaurant, hvor vi fik et måltid mad, dog var det indendørs.

Hillside Ecalator, Hong Kong

Hillside Escalator som fragter dig op ad bjerget

Hillside Escalator er gratis og kører ned ad bakke fra 06:00 til 10:00 og op ad bakken fra 10:30 til midnat. Det er en rigtig sjov oplevelse og en anderledes måde, at se og opleve Hong Kong på.

En sjov, anderledes og gratis oplevelse.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.