Invitation til den Argentinske ambassade

Den Argentinske ambassade sendte os en invitation, det er da vildt at modtage sådan en mail. Vi åbnede spændte mailen, for hvad det nu kunne være. Glædeligt opdagede vi, at det var en invitation til et seminar, som det nationale institut for turismen i Argentina ville afholde for at promenere turismen i Argentina.

Invitation til Argentinas ambassade

Den Argentinske ambassade

De havde under sloganet “Argentina, by you” inviteret interesseret fra rejsebranchen, journalister og rejsebloggere til deres seminar.

Vel ankommet til den Argentinske ambassade midt inde i København, blev vi mødt af Maria Jose og to ansatte på ambassade, som tog imod vores overtøj. Der blev afleveret visitkort, til en senere konkurrence og derefter blev vi vist ind i et mindre rum, hvor der på vores stole lå et net med masser af materiale om Argentina.

Invitation til den Argentinske ambassade

Præsentationen af Argentina

Efter lidt tid, fik vi den store præsentation af Argentina. Vi så masser af områder i landet, billeder og små videoer imens vi fik fortalt hvor længe det anbefales, at være i den enkelte region, samt hvilke must-see der er.  En anderledes og meget informativ præsentation, af et rigtig spændende land.

Selvfølgelig blev der talt om de kendte emner, som tango i Buenos Aires og de store naturområder ved Iguazú National Park. Men vi blev også præsenteret for de mere ukendte byer. Det var f.eks. Salta, hvorfra der afgår en af verdens tre højeste jernbaner “The Tren a las Nubes”.

Invitation til Argentinas ambassade

Lodtrækning

Efter fremvisningen på den Argentinske ambassade, blev der trukket lod imellem visitkortene og vi var de heldige vinder, hurra. Vi fik en smuk, stor bog om Argentina. Den glæder vi os til at læse og især til at se alle billederne.

Mad og drikke

Da fremvisning var færdig blev vi inviteret til drinks, vin og mad. Den kvindelige konsulinde var også til stede. Hun bød os alle velkommen og vi gik ombord i de lækre argentinske specialer, for derefter at afslutte med kage og kaffe.

Invitation til Argentinas ambassade

En god aften på den Argentinske ambassade

Der var rig mulighed for at spørge ind til turismen i Argentina, på den Argentinske ambassade. Det var en god mulighed, for at netværke med de andre fra rejsebranchen og repræsentanterne for Argentina.

Vi havde en rigtig god aften på den Argentinske ambassade. Argentina er stadig er på vores bucket list, da vi kun har haft en dags-tur til Iguazú vandfaldet. Derfor var det rart at høre om og blive fristet til, at tage til det rigtige Argentina, efter at have tilbragt lidt tid på den Argentinsk jord midt i København.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center