Godt Nytår 2016 til alle fra OnTrip.dk

Godt Nytår 2016 til alle fra Ontrip.dk. Året 2015 har været et forrygende år for OnTrip.dk, takket være alle vores læsere, som bidrager med masser af gode kommentarer og input.

TUSIND TAK for jeres bidrag.

Jeres bidrag sætter vi stor pris på. Det er jer der giver os lysten, energien og motivationen til, at dele vores oplevelser med jer, fra vores rejser rundt om i verden.

New Zealand, Vundet dagens billede, iglobalphotographer
New Zealand, Vundet dagens billede, iglobalphotographer

Godt Nytår 2016

2015 var også året, hvor OnTrip.dk kunne fejre sin 2. års fødselsdag og hvilket år, det har været for vores blog. 2015 var et år, hvor der skete rigtig meget på OnTrip.dk. Det var året, hvor OnTrip.dk kom i pressen, vandt hele 3 Awards, kom på Instagram og hvor vi har haft den store glæde, at byde velkommen til en masse spændende gæstebloggere.

OnTrip.dk blev også i 2015 medlem af to spændende netværk Nordic Nomads og Greve Turistnetværk.

Instagram

2015 var året, hvor OnTrip.dk endelig kom på Instagram. Siden starten af april, har vi fået masser af Instagram venner rundt om i verden og vi har også haft den glæde, at have vundet flere fotokonkurrencer og fået udgivet et billede, i et rejsemagasin. Alle billeder i dette Godt Nytår 2016 indlæg vil derfor også være billeder, som i løbet af året har vundet forskellige anerkendelser og priser på Instagram.

Vi har stor fornøjelse af den jævnlige og korte dialog, vi har med vores Instagram venner rundt om i verden. Vi er vilde med vores Instagram, et billede siger meget mere end 1.000 ord og vi bliver dagligt inspireret af alle de smukke og spændende billeder, vi ser på dette medie.

I løbet af 2015 har vi delt over 400 billeder og vi har fået næsten 3.000 følgere på vores konto @OnTripDK.

Tusind tak for jeres likes, jeres spørgsmål og søde kommentarer. Det sætter vi stor pris på og er til daglig glæde.

Riga, Letland - Delt af sharetravelpics
Riga, Letland – Delt af sharetravelpics

Facebook

Vi har kun haft vores Facebook side i et år, men vi blevet rigtig glade for Facebook. Facebook beriger os med masser af nye ”venskaber” fra hele verden og er et sted, hvor vi til fælles glæde for hinanden, deler vores lidenskab for at rejse.

Vi har næste opnået 1.000 likes inden for et år og det er vi rigtig glade for. Tusind tak for jeres støtte, jeres likes og kommentarer.

Udsigt over Rio de Janerio - Vundet dagens billede, Iglobalphotographer
Udsigt over Rio de Janerio – Vundet dagens billede, Iglobalphotographer

Twitter

Vi har stadig vores twitter konto og vi har nu rundet over 3.000 følgere. Vi må dog indrømme, at Twitter med fokus på det skrevne ord, mere end på billeder, er kommet lidt i baggrunden efter vi har fået vores Instagram konto.

Billeder siger bare os mere end ord, men vi er stadig flittige brugere og lægger jævning ting på vores Twitter konto og læser de mange gode input vi får fra andre rejsefæller. Tak for alle jeres likes og retweets, det sætter vi stor pris på.

The Nativity of Christ Cathedral, Riga - Vundet Travel & best destination, iglobalphotograper
The Nativity of Christ Cathedral, Riga – Vundet Travel & best destination iglobalphotograper

Adwards

Wow – hele tre Awards har OnTrip.dk modtaget i 2015, hvor OnTrip.dk er blevet valgt, som en af Danmarks bedste rejseblog. Dette er endda udover, at vi allerede tidligere på året blev valgt af rejsebloggen Opdagelse.dk, som en af Danmarks gode rejseblogs i 2015.

Tusind tak for de tildelte Awards, som vi er rigtig glade for og som vi med stolthed lader pynte på vores blog.

Taiwan - Vundet som bedste solnedgang, iglobalphotographer
Taiwan – Vundet som bedste solnedgang, iglobalphotographer

De 5 mest læste indlæg på OnTrip.dk i 2015

Gæsteblogger

På OnTrip.dk er vi glade for, at have gæstebloggere. At få en anden vinklen, nyttig information eller blive inspireret af andre er berigende. Vi har gennem året 2015, haft glæde af en gæsteblogger:

Tak til vores gæsteblogger for jeres spændende indlæg og de mange gode input til vores læsere. Vi ser allerede frem til et Godt Nytår 2016.

Surfer parkering Honolulu, Hawaii - Vundet dagens billede, igers_wanderludt
Surfer parkering Honolulu, Hawaii – Vundet dagens billede, igers_wanderlust

I 2015 har vi også selv haft den ære at bidrage og været gæsteblogger:

Udover at være gæsteblogger har vi også i løbet af året været boganmelder og fået udgivet to artikler:

Cook Island - Vundet dagens billede, igers_wanderlust
Cook Island – Vundet dagens billede, igers_wanderlust

Netværk

Nordic Nomads – I løbet af året blev OnTrip.dk optaget i det fælles nordiske netværk Nordic Normads. Et netværk af rejsebloggere, rejseskribenter og rejsefotografer med medlemmer fra Danmark, Norge, Finland og Sverige.

Nordic Nomads er et netværk af professionelle og passionerede rejsebloggere, hvor vi kan dele erfaringer, udveksle ideer og få input til at øge kvaliteten af vores egen blog.

Greve Kommunes Turistnetværk – Vi er blevet inviteret indenfor i vores egen kommunes netværk. Turistnetværket hvor medlemmerne er repræsenteret med erhvervsdrivende i Greve og omegn, foreninger, museer og kirken, som vil fremme turismen i Greve kommunen.

På OnTrip.dk ser vi frem til, at kunne bidrage med indlæg fra vores nærområde.

Great Ocean Road, Australien - Vundet dagens billede, iglobalphotographer
Great Ocean Road, Australien – Vundet dagens billede, iglobalphotographer

Pressen og medier

OnTrip.dk har i år været omtalt i pressen og medierne. Efter en deltagelse i et iværksættermøde i ErhvervsCentret Greve blev der efterfølgende skrevet en artikel om os, vores tanker og om vores blog. Disse artikler blev udgivet i:

Vi er rigtig glade for omtalen og den positive opmærksomhed, vi i den forbindelse har fået. Tak til Birgit Schaldemose Norman Kommunikations- og Markedsføringskonsulent hos ErhvervsCentret som skrev artiklen.

Vi har i forbindelse med vores Instagram billeder vundet to 3. pladser i internationale fotokonkurrencer, som vi er rigtig stolte over.

Harbour Bridge Sydney, Australien - Vundet dagens billede, igloblaphotograper
Harbour Bridge Sydney, Australien – Vundet dagens billede, igloblaphotograper
  • 3. pladsen i Iglobalphotographers fotokonkurrence “Best Destination Contest”
  • 3. pladsen i Iglobalphotographers fotokonkurrence ” Street of the World”
  • Vi har desuden fået udgivet 3 billeder i magasinet: Iglobalphotographers Magazine 4 kvt. 2015.
Great Ocean Road, Australien - Vundet 3 plads i konkurrence om bedste destination, Iglobalphotograhers
Great Ocean Road, Australien – Vundet 3 plads i konkurrence om bedste destination, Iglobalphotograher
Karpathos, Grækenland - vist af Skyscannet Danmark og vundet 3 plads, Iglobalphotograhers
Karpathos, Grækenland – vist af Skyscannet Danmark og vundet 3 plads, Iglobalphotograhers

OnTrip.dk har også fået offentliggjort et af vores rejsebilleder i december nummeret af det trykte rejsemagasin Where2go, hvor vi desuden var den heldige vinder af en stak rejsebøger.

Vi er meget stolte og beæret over den omtale, som OnTrip.dk har opnået i 2015 og håber på et Godt Nytår 2016.

Riga, Valgt som billede til rejsemagasinet, Where2godk
Riga, Valgt som billede til rejsemagasinet, Where2godk

Arrangementer

Vi har i 2015 deltaget i to meget forskellige og utrolige berigende arrangementer.

Argentinas ambassade – Vi blev inviteret til et seminar på Argentinas ambassade, hvor vi blev præsenteret for alle de mange muligheder der er for spændende oplevelser i det enorme land som Argentina er. Efterfølgende var der mulighed for at smage lokale vine og specialiteter samtidig med at vi kunne netværke med de andre indbudte gæster.

Ecuador Tourism – Vi blev af Eucador Tourism inviteret til ”Love Live Ecuador” workshop på den Blå Plantet i København. Et utroligt spændende seminar, hvor vi i billeder og dialog fik stort indblik i, hvilket spændende land Ecuador er.

Desuden fik vi muligheden for en rundvisning på den Blå Planet uden andre gæster, hvilket var en stor oplevelse. Aftenen sluttede hyggeligt med lækker mad, vine og dialog med rejseudbydere fra Ecuador.

Frihedsmonumentet Riga, Letland - Vundet dagens bedste billede, Best_archicture_archive
Frihedsmonumentet Riga, Letland – Vundet dagens bedste billede, Best_archicture_archive

Rejseforslag

OnTrip.dk har i slutningen af året også introduceret, en helt ny kategori på bloggen “Rejseforslag”. En ny tilgang til, at dele vores rejse oplevelser og give alle endnu mere inspiration til at komme ud og opleve vores smukke verden. Under vores rejseforslag samler vi alle vores erfaringer, tips, beskrivelser samt vores anmeldelser af hoteller og restauranter i en samlet ”pakke rejse”. Du vil med vores rejseforslag kunne få ideer til dit næste road trip, den kommende storbys ferie, eller til en kombineret oplevelses- og rejseferie.

Du vil med rejseforslaget i hånden kunne bestille flybilletten, leje bilen og booke dit hotel. Rejseforslaget indeholder også links til beskrivelser af attraktioner, hvad du kan opleve, hvor du kan bo og hvor du kan spise.

Sydney - Vundet bedste arkitektur billede, iglobalphotographer
Sydney – Vundet bedste arkitektur billede, iglobalphotographer

Rejseforslag er et område vi i fremtiden glæder os til at kunne udvide og udvikle mere. Men allerede nu har vi skrevet 7 forskellige og spændende rejseforslag:

Alt dette er bare nogle af de mange spændende ting, som OnTrip.dk har oplevet i 2015. Alt sammen tak at være jer, så tusind tak for et fantastisk 2015 med håbet om et Godt Nytår 2016.

Instagram - De bedste ni for 2015
Instagram – De ni bedste billeder i 2015

Vi ser frem til et forrygende rejseår i 2016, hvor vi forhåbentlig vil kunne dele masser af oplevelser sammen med jer.

Godt Nytår 2016 til alle med håbet om masser af gode rejseoplevelser – Safe Trip.


// Annette & Tore

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 77 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejse:

Det store Sydafrika Roadtrip
– Blyde River Canyon, Kruger, Eswatini, Garden Route og meget mere

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center